Érik a botrány Angelina Jolie és Brad Pitt között - A színésznő irtó dühös a volt férjére
Brad Pitt megvétózta volt felesége döntését.

brad-pitt-angelina-jolie-gyermekelhelyezes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie neve szó szerint egybeforrt az évek során: a sztárpár 2005-ben szeretett egymásba a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán, és 11 éven át ők voltak Hollywood egyik legösszetartóbb párosa. Az idillnek 2016-ban szakadt vége, amikor váratlanul bejelentették, hogy elválnak - és onnantól megindult a sárdobálás is.

Ezúttal emiatt veszett össze Brad és Angelina

Felröppentek olyan pletykák is, hogy Brad Pitt részegen megverte a fiát, Knoxot - bár a hivatalos rendőrségi és gyámügyi vizsgálatok után kiderült, hogy erről szó sincs -, de Angelina így is eltiltotta a gyermekeitől a színészt, aki csak egy pszichológus felügyelete mellett láthatja őket négy-négy órára, amikor édesanyjuk engedélyezi.

Most a színész is bekeményített: Angelina Jolie ugyanis kérvényezte, hogy Vivienne után másik két gyermeke is szerepelhessen a Demóna legújabb részében, exférje azonban hallani sem akar erről. Egy, a családhoz közel álló forrás ezt nyilatkozta a UsWeekly-nek:

- Angelina közölte, hogy Shiloh és Knox is szerepelni fog a filmben, Brad Pitt azonban nem hajlandó aláírni a papírokat, persze, emiatt Angie oltári dühös. Úgy volt ugyanis, hogy, amíg ő Londonban forgat, a gyerekek Bradnél lesznek, ő azonban ezzel próbálja kijátszani a megállapodásukat. Már nem is beszélnek egymással, nem éppen baráti a kettejük viszonya - mesélte az állítólagos forrás a lapnak.

brad-pitt-angelina-jolie-gyermekelhelyezes-nagy

Brad Pitt rémesen érzi magát a válás óta, ugyanis nagyon közel laknak egymáshoz a volt feleségével, és belehal, hogy ennek ellenére alig láthatja a gyerekeit. Az apák napját szerencsére velük tölthette - elrepült emiatt Londonba, ahol a színésznő jelenleg forgat, hogy végre magához ölelhesse a csemetéit.

Már ilyen nagyok a lányaik

A páros gyerkőcei egyre nagyobbak és szebbek lesznek - nézd meg a róluk készült fotókat!

Ezt is szeretjük