Brad Pitt káromkodva kelt ki magából: az egyik gyerekét is fojtogatta Angelina Jolie szerint

Brad Pittet továbbra is családon belüli erőszakkal vádolja Angelina Jolie.

Brad Pittet családon belüli erőszakkal vádolják
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztusban beszámoltunk már arról, hogy Brad Pitt fizikálisan és verbálisan is bántalmazta Angelina Jolie-t és az egyik gyereküket 2016 szeptemberében, miközben Franciaországból Amerikába utaztak a magángépükön.

Újabb részletek derültek ki, írta meg a Daily Mail, a bírósági dokumentumokban kemény állítások állnak.

Brad Pittet családon belüli erőszakkal vádolja Angelina Jolie

Ahogy azt már az augusztusi cikkünkben is leírtuk, Jolie azt állította, hogy azon az ominózus repülőúton exférje ittas állapotban volt. Egyik gyermeküknek a külsején gúnyolódott, az 1999 áprilisában a coloradói Columbine Középiskola tömegmészárlóihoz hasonlította. Angelinának pedig azt mondta, hogy ő tette tönkre a családjukat. Ekkor a gyerekeik 8 és 15 év között voltak. 

GettyImages-131901349
Fotó: Jun Sato / Getty Images Hungary

Pitt mindenkivel ordítozott, olyan volt, akár egy szörnyeteg. Jolie-t ráncigálta, aki még fizikai sérüléseket is szenvedett. Az egyik gyerekük a védelmére kelt, erre Pitt rátámadt a kiskorúra. Jolie-ban erre azonnal beindultak az anyai ösztönök, és rávetette magát a volt férjére. A sztárcsemeték könnyeikkel küzdve bátran védelmezték egymást. A legújabb dokumentumokból kiderült, hogy az egyikőjüket Pitt fojtogatta, a másikukat pedig arcon ütötte. Az nem derült ki, hogy mely gyerkőcöket bántalmazta fizikálisan, de mivel az incidens óta Maddox szóba sem áll az apjával, így vélhetően ő volt az egyik áldozat.

A kicsik sírva könyörögtek az apjuknak, hogy hagyja abba az őrjöngést. A repülés hátralévő részében Jolie és a gyerekek egy takaró alá bújtak, végig csendben voltak, nehogy kihúzzák a gyufát a sztárnál.

- Senki sem mert kimenni a mosdóba. Pitt időnként előbújt a gép hátuljából, hogy kiabáljon és káromkodjon velük - idéztek Jolie ügyvédjének leveléből.

GettyImages-495970460
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Egy alkalommal exnejét sörrel, míg a gyerekeket sörrel és vörösborral öntötte le. Több óra elteltével a színész elaludt. Miután landoltak Amerikában, a gyönyörű sztár felkeltette a férfit, és azt mondta neki, nem hajlandó a gyermekekkel visszatérni a közös otthonukba, inkább egy hotelben szállnak meg. Erre a szívtipró újra begurult.

- Azt kiabálta, hogy senki nem szállhat ki a gépből, és körülbelül 20 percig megakadályozta a családot abban, hogy kiszálljanak. Miután egy gyerek közbelépett, és távozását követelte, Pitt végül megenyhült.

Az egyik gyereket újra bántani kezdte kiszálláskor, illetve Jolie-t is megragadta, és ráncigálta. Ekkor az egyik csemete könyörgött az apjának, hogy ne bántsa az anyjukat. Végül elengedte Angelinát, majd ezt vágta a fejéhez:

- K*rva! B*sszátok meg, b*sszátok meg mindnyájan!

Bár az FBI nyomozást indított az ügyben, nem indult a legendás sztár ellen eljárás, ezt azóta is nehezményezi a színésznő. Nem ez az egyetlen gondja: jelenleg a francia szőlőbirtokuk miatt pereskednek, ugyanis Jolie eladta a részét egy külső félnek, ami nem tetszett Pittnek. Ennek kapcsán derültek ki újabb részletek arról, mi vezetett a 2016-os válásukhoz.

A Page Sixnek a Pitthez közel álló források elmondták, a színésznő jogi csapatával együtt mindent megtesz annak érdekében, hogy befeketítse volt szerelme nevét. Nincs ebben semmi új és meglepő. Az egészet csak a show kedvéért csinálja.

- Hihetetlenül szomorú, hogy továbbra is felemlegeti, felülvizsgálja és újraképzeli egy hat évvel ezelőtti esemény történését, teljesen valótlan információkat adva hozzá. Mindezt csak azért teszi, hogy megpróbáljon további figyelmet szerezni a családjuk kárára - ezt már a People magazinnak mondta el egy forrás.

Így hódította el Angelina Jolie Jennifer Anistontól a színészt

Angelina Jolie semmit nem bízott a véletlenre, így hálózta be Brad Pittet.

 
 

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük