Brad Pitt a világ egyik legszebb színésznőjével randizik - Az ex hozta össze őket
Állítólag Angelina Jolie nagy riválisát szemelte ki magának.

brad-pitt-charlize-theron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy fest, Brad Pittre újra rátalált a szerelem: egy másik hollywoodi szupersztár oldalán talált rá a boldogságra. Szíve választottja nem más, mint az Oscar-díjas Charlize Theron, akit többször is megválasztottak a világ legszebb nőjének.

Az ex hozta össze őket

A The Sun magazin szerint Charlize exvőlegénye, Sean Penn mutatta be őket egymásnak a Roma című film díszbemutatóján a nyugat-hollywoodi Chateau Marmont-ban, és azonnal szikrázott köztük a levegő. Erről a premier egy résztvevője is beszámolt a lapnak:

- Vidáman cseverésztek a bár sarkában egész este. Charlize vodkakoktélt iszogatott, Brad pedig ásványvizet - ugye, a válás után teljesen leszokott az alkoholról. Egész este egymáson volt a kezük, láthatóan nem győztek betelni a másikkal. Brad még kamaszosan kacsingatott is Theronra. Brad nagyon jól nézett ki, boldognak tűnt. Igaziból mindketten annak tűntek - mesélte a szemtanú.

A hírt egy másik forrás, egy állítólagos barát is megerősítette:

- Már egy hónapja randiznak titokban. Ironikus, hogy éppen Charlize exe, Sean Penn mutatta be őket egymásnak, ráadásul Charlize és Angelina Jolie mindig komoly riválisai voltak egymásnak a szerepek terén. Mindenesetre Braddel már jó ideje barátok, de mostanra érzelmek is vegyültek a dologba, és úgy gondolták, adnak egy esélyt a kapcsolatnak - mondta az ismerősük a The Sunnak.

Reméljük, igazak a pletykák, és tényleg összejöttek - mindkettejükre ráférne már egy kis boldogság.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük