Brad Pitt és új barátnője kapcsolata ilyen valójában: Angelina Jolie véleményére fittyet hány a színész

Brad Pitt és új barátnője kapcsolatáról mesélt a bennfentes.

GettyImages-1456062774
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022 novemberében derült ki, hogy Brad Pitt és a nála 26 évvel fiatalabb Ines de Ramon hónapok óta randizgatnak. Akkor még azt beszélték róluk, hogy egyelőre nem komoly a dolog köztük, ám jól érzik magukat egymás társaságában.

Bono koncertjén fotózták le akkor őket együtt, azóta csak még több lesifotó készült róluk, decemberben közösen ünnepelték a színész 59. születésnapját, januárban pedig Mexikóban romantikáztak együtt. A Daily Mailnek egy közeli forrás elárulta, hogy egyre komolyabb a kapcsolatuk.

Brad Pitt és barátnője kapcsolata

Az elmúlt néhány hónapban nagyon közel kerültek egymáshoz, sőt, Pitt majdnem az összes gyermekét bemutatta már a párjának.

Ines jelenleg válófélben van, a Vámpírnaplók sztárjával, Paul Wesley-vel 2022 tavaszán ment tönkre a házassága, tavaly szeptemberben erről egy külön közlemény is született. Kibékíthetetlen okok miatt mentek szét, a válási papírokat a színész végül csak idén februárban adta be. Pitt mindenben támogatja barátnőjét, és ez fordítva is így van.

- Ines ugyanezt teszi Braddel, akinek sajnos még mindig az Angie-től való zűrzavaros válásával kell foglalkoznia. A válási procedúrák csak még közelebb hozták őket egymáshoz, nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat - magyarázta a forrás.

Az életük össze sem hasonlítható azzal, amilyen Angelina Jolie-val volt.

- Brad kapcsolata Angie-vel egy nagy horderejű katasztrófa volt, Ines ennek pont az ellentéte. Ő nem drámázik, és nagyon visszafogott.

Pitt azzal sem foglalkozik, mit gondol exe az új kapcsolatáról.

- Különösen lesz*rja, mit gondol róluk Angie. Sőt, azt akarja, hogy volt neje tudatában legyen azzal, hogy megtalálta a boldogságot valaki más oldalán.

Nemcsak az exe, hanem Paul Wesley véleményével sem törődik.

Brad Pitt így megváltoztatta a külsejét szerelmei mellett

Képeken láthatod Brad Pitt átalakulásait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük