Kiderült, Brad Pitt milyen titokzatos nővel bulizott egy koncerten
Brad Pitt újra Alia Shawkattal szórakozott együtt.

brad pitt cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap futótűzként terjedt el a bulvár sajtóban, hogy Brad Pitt egy titokzatos nővel bulizott a Thundercat csapat koncertjén.

Még fotó is készült róluk, de mivel hátulról látszódtak, így nem lehetett jól kivenni a nő arcát, csak annyi látszott belőle, hogy rövid, tüsi haja van. A TMZ azonban kiderítette, ki is volt az a titokzatos partner Brad Pitt oldalán.

Brad Pitt ismét Alia Shawkattal mutatkozott

Mint kiderült, a sármos színész ismét a nála 26 évvel fiatalabb Alia Shawkat színésznővel szórakozott együtt. Shawkat olyan produkciókban tűnt fel, mint az Ítélet: család, a Hajrá Bliss! vagy a Search Party.

2019 őszén a sztárt egyszer már hírbe hozták kolléganőjével, hiszen több közös programot csináltak, például egy kiállításra is együtt mentek el.

A két hírességhez közeli forrás szerint Pitt és Shawkat nem alkotnak egy párt, csak barátok.

Mivel Brad Pitt évek óta egyedülálló, így a sajtó folyamatosan azt találgatja, hogy a szívtipró színésznek van párja, vagy nincs. Az elmúlt hónapokban felröppent az a pletyka is, hogy újra egy párt alkot Jennifer Anistonnal, de erre utaló bizonyíték azóta sem látott napvilágot.

Ezt a helyzetet egyelőre Pitt poénosan fogja fel, az idei Golden Globe-gálán tartott köszönőbeszédében megjegyezte, szívesen elhozta volna kísérőnek anyukáját a díjátadóra, viszont bármilyen nőt látnak mellette, rögtön összehozzák vele, így jobbnak találta, ha édesanyját nem keveri ilyen kínos szituációba.

Így megváltoztatta Brad Pitt a külsejét barátnői mellett

Brad Pitt igazi stílusváltáson esett át, ha új barátnője lett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston és Angelina Jolie mellett.

Ezt is szeretjük