A 4 legdurvább sztárbotrány élő adásban

Megdöbbentő videókkal

Villantás, káromkodás, részegség, neveletlenség: vannak hírességek, akik milliókat sokkoltak élő adásban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Janet Jackson és Justin Timberlake 2004-es, élő adásban elkövetett, pornográfnak ítélt mutatványára? A letépett ruha alól kibuggyanó mell látványa világszerte óriási felháborodást váltott ki annak idején. A most következő arcátlan hírességek azonban még ezt a botrányt is megpróbálták felülmúlni produkcióikkal.

Mickey Rourke és az ékesszólás tudománya

Mickey Rourke soha nem jó modoráról és úriemberhez illő viselkedéséről volt híres - a legutóbbi BAFTA-gálán ezt aztán ékesen bizonyította.

A rangos brit díjkiosztón a szétplasztikázott híresség a Pankrátor című filmért elnyerte a legjobb férfiszínésznek járó elismerést, köszönőbeszédével pedig az est botrányhősének járó címet.

Az 56 éves létére még mindig igazi keményfiúnak számító sztár egyébként olyan neves kollégái elől halászta el a díjat, mint Sean Penn és Brad Pitt, így nem csoda, hogy a mikrofonhoz lépve alig jutott szóhoz a meghatottságtól. Lehet, hogy jobb is lett volna, ha nagy hüppögések közepette csak egy köszönömöt motyog, mert rögtönzött beszéde mindennek volt nevezhető, csak alkalomhoz illőnek nem.

A b-betűs szavaktól hemzsegő szöveget Mickey azzal indította, hogy köszönetet mondott Darren Aronofsky rendezőnek, akitől második esélyt kapott, miután elb…ta az életét. Ezután asszisztensének, Paula Woods-nak hálálkodott hasonló stílusban, majd filmbeli partnere, Marisa Tomei következett. Az ő esetében azt ecsetelte, mennyire élvezte, amikor meztelenül bámulhatta a forgatáson.

Mickey köszönőbeszéde olyan hatásosra sikeredett, hogy még a gála szabadszájú műsorvezetője, Jonathan Ross is alig találta a szavakat, amikor átvette a színésztől a mikrofont.

Lily Allen elképesztő villantása

A britek ügyeletes botránykirálynője ezen a nyáron sem hagyta emlékezetes alakítás nélkül rajongóit.


A videót megnézheted ide kattintva.

Bár sokan talán azt hitték, Lily már minden elképzelhetőt kipróbált a villantós műfajban, ezzel a produkcióval sikerült felülmúlnia önmagát. A 24 éves híresség ugyanis az egész szigetország szeme láttára kapta elő egy műsorban mellét, felfedve ezzel szokatlan testi sajátosságát. A Smile című slágerrel hírnevet szerző énekesnő Nagy-Britannia egyik kedvenc hétvégi show-jában, a Friday Night Projectben tette közszemlére bájait. A számos celebet felvonultató vetélkedőben éppen Lily játszotta a házigazda szerepét, amikor szóba került egy igencsak pikáns kérdés a harmadik mellbimbóval kapcsolatban.

A bevállalós sztár cseppet sem jött zavarba, hanem egy szempillantás alatt előkapta bal cicijét, és megkérte az operatőrt, hogy közelítsen rá. Így aztán tévénézők milliói láthatták élőben, hogy Lilynek bizony három mellbimbója van. A merész popcsillag különleges testi adottságáról már korábban is sokat pletykáltak, elképesztő magánszáma után azonban mindenki meg is bizonyosodhatott létezéséről.

Amy Winehouse botrányos koncertje

Bár ma már kevesebbet hallani róla, tavaly szinte nem telt el úgy hét, hogy Amy Winehouse ne adott volna elő valami kínos magánszámot. A 25 éves sztár balhéinak se szeri, se száma: öncsonkítás, nyilvános drogozás, részeg verekedés, hisztériás rohamok és gusztustalan villantások, csak, hogy néhányat említsünk.

Megannyi segélykiáltás, mely mind azt mutatta, hogy az aranytorkú énekesnő súlyos problémákkal küzd. Az önpusztító életmódot folytató Amy ráadásul saját rajongóit sem becsüli meg. Sokszor lépett színpadra részegen, produkciói siralmasak, brit turnéja során pedig - miután kifütyülték - nemes egyszerűséggel leköcsögözte közönségét. A tavaszi St. Lucia Jazz Festivalon minden eddiginél durvábbat alakított. Az interneten nem csak a résztvevők, de nézők tízezrei láthatták, amint a koncertre hat órás késéssel érkező Amy holtrészegen támolyog a színpadon, és a mikrofonállványba próbál kapaszkodni.

Az énekesnő annyira elázott, hogy még saját dalszövegeire sem emlékezett, és zenésztársait szidta, amiért számára ismeretlen dalokat játszanak - az ő saját szerzeményeit! Ráadásul a kínos fellépés szüneteiben is végig vedelt, de ezt a csalódott közönség talán már észre sem vette. A szétcsúszott híresség nem különösebben izgatta magát a balul sikerült koncert miatt, először a rossz időjárásra, majd a Blake Fielder-Civillel való szakítására fogott mindent.

Kanye West elképesztő arcátlansága

Ha versenyt hirdetnének a díjkiosztók történetének legpofátlanabb szereplője címért, Kanye West jó esélyekkel indulhatna a győzelemért. A 32 éves rapper idén szeptemberben az MTV VMA-gála közönségét kápráztatta el éles elméjével. A könnyűzenei élet egyik legjelesebb eseményén Taylor Swift, az alig húsz éves country-sztár nyerte el a legjobb női videónak járó szobrot You belong with me című daláért.

A videót megnézheted ide kattintva.

A meghatott énekesnő életének ezt a fontos és szép pillanatát azonban csúnyán megzavarta Kanye, aki Taylor köszönőbeszéde közben felrohant a színpadra, kikapta a mikrofont a kezéből, és arról kezdett beszélni, hogy a díjat Beyoncé érdemelte volna. A meghökkent Taylornál talán csak az illuminált rapper által felmagasztalt díva volt nagyobb zavarban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Beyoncé a felvételek tanúsága szerint arcára fagyott mosollyal ült a helyén, ám később kárpótolta ifjú kolléganőjét az elszenvedett sérelem miatt. Amikor maga is színpadra állt, hogy átvegye az év videójáért neki járó szobrot, felhívta maga mellé Taylort, aki végre befejezhette köszönőbeszédét. A faragatlan Kanye az eset után persze nem győzött bocsánatot kérni.

Ezt is szeretjük