Fotókon a brit miniszterelnök 23 évvel fiatalabb menyasszonya: Boris Johnson és Carrie egy kisfiút nevelnek
Boris Johnson és Carrie Symonds kisfia, Wilfred 2020-ban született meg.

boris-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Johnson 2019-ben kezdte meg hivatalát az Egyesült Királyság miniszterelnökeként, előtte, 2016 és 2018 között külügyminiszterként tevékenykedett, de London polgármestereként is dolgozott 2008 és 2016 között. A politikus többször házasodott, 1987-ben vette el Allegra Mostyn-Owent, de a '90-es évek elején elváltak útjaik. Marina Wheelert 1993-ban vette el, két lányuk és két fiuk született. 2018 szeptemberében jelentették be, hogy elválnak. Azóta továbblépett, a nála 23 évvel fiatalabb Carrie Symonds a partnere.

Boris Johnson és menyasszonya

Carrie Symonds Londonban nevelkedett, a Warwick Egyetemen művészettörténetet és színházelméletet tanult. 2009-ben csatlakozott a Konzervatív Párt irodájához, sajtós munkatársként dolgozott nekik, a 2010-es polgármesteri kampányban is közreműködött, ekkor ismerte meg Boris Johnsont, aki akkor újraindult a választásokon. 2018-ra már a Konzervatív Párt kommunikációs vezetője lett, de egy évvel később lemondott a posztjáról, azóta az Oceana alapítványnál dolgozik, szenvedélyesen küzd az állatok jogaiért, illetve azért, hogy ne mérgezzék tovább az óceánokat.

Miután Johnson bejelentette a válását, nem sokkal később Carrie lett az új partnere, akinek a kezét 2019 decemberében már meg is kérte. A nő várandós is lett ugyanebben az évben, kisfiuk, Wilfred 2020 áprilisának végén jött a világra. Az alábbi Instagram-posztban hátulról látszik a gyermekük.

A pici hivatalosan a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta, a páros nagypapái után kapta az első két keresztnevét, a harmadik nevét, a Nicholast azért adták neki, hogy így tisztelegjenek az orvos előtt, aki megmentette tavaly Boris Johnson életét, írta meg a Sky News.

Ami az esküvőjüket illeti, eredetileg 2020-ban mondták volna ki a boldogító igent, de a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a lagzit. Az Egyesült Királyságban nagy erőkkel oltják már be az embereket, már több mint 20 millióan kapták meg az oltás első részét. Amint visszatér minden a régi kerékvágásba, várhatóan a politikus és kedvese összekötik az életüket.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Boris Johnson menyasszonya, Carrie.

Ezt is szeretjük