Boris Becker modell lánya különleges szépség: a 22 éves Anna vörös hajú bombázó

Boris Becker sokáig tagadta, hogy ő Anna édesapja. 2001-ben vállalta fel a szerelemgyermekét.

boris-becker-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Boris Becker modell lánya lélegzetelállítóan különleges szépség. A 22 éves Anna igézően kék szemével, vörös hajával és vastag ajkaival hamar felhívta magára a divatszakma figyelmét, mindössze 14 esztendős volt, amikor debütált a kifutón a berlini divathéten.

Ezt követően leszerződtette a Mega Model nevű modellügynökség, és azóta is szépen építgeti a karrierjét a szépségiparban: szerepelt a brit You magazin címlapján, és jó pár inkább külföldön ismert márkával dolgozhatott már együtt. Mindemellett a tanulást sem hanyagolta el, egy neves művészeti egyetem, a Londonban található The Courtauld Institute of Art növendéke.

Boris Becker modell lánya

A világhírű teniszező Anna születése után egy évig tagadta, hogy ő lenne az apja. 2001-ben vállalta fel szerelemgyerekét, 2007 novemberében kapott közös felügyeleti jogot a lánya édesanyjával, Angela Ermakovával. 

A 22 éves szépség a közösségi médiában is egyre népszerűbb, az Instagramját több mint 42 ezren, és a TikTok-oldalát is több ezren követik. Képes összeállításunkban megnézheted, micsoda vörös hajú bombázó lett Boris Becker lányából. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük