Boris Becker modell lánya különleges szépség: a 22 éves Anna vörös hajú bombázó
Boris Becker sokáig tagadta, hogy ő Anna édesapja. 2001-ben vállalta fel a szerelemgyermekét.

boris-becker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Boris Becker modell lánya lélegzetelállítóan különleges szépség. A 22 éves Anna igézően kék szemével, vörös hajával és vastag ajkaival hamar felhívta magára a divatszakma figyelmét, mindössze 14 esztendős volt, amikor debütált a kifutón a berlini divathéten.

Ezt követően leszerződtette a Mega Model nevű modellügynökség, és azóta is szépen építgeti a karrierjét a szépségiparban: szerepelt a brit You magazin címlapján, és jó pár inkább külföldön ismert márkával dolgozhatott már együtt. Mindemellett a tanulást sem hanyagolta el, egy neves művészeti egyetem, a Londonban található The Courtauld Institute of Art növendéke.

Boris Becker modell lánya

A világhírű teniszező Anna születése után egy évig tagadta, hogy ő lenne az apja. 2001-ben vállalta fel szerelemgyerekét, 2007 novemberében kapott közös felügyeleti jogot a lánya édesanyjával, Angela Ermakovával. 

A 22 éves szépség a közösségi médiában is egyre népszerűbb, az Instagramját több mint 42 ezren, és a TikTok-oldalát is több ezren követik. Képes összeállításunkban megnézheted, micsoda vörös hajú bombázó lett Boris Becker lányából. 

Ezt is szeretjük