A legdögösebb hollywoodi leszbik

Hiába epednek értük a pasik

A filmvilágban is vannak hölgyek, akik nem férfiakkal képzelik el a jövőt. Íme, a legszexibb leszbikus sztárok!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak, akik úgy vélik, az azonos nemhez való vonzódás csupán neveltetés kérdése, míg mások meg vannak arról győződve, hogy génhiba eredményeképpen születnek homoszexuálisok.

Akár tagadjuk, akár elismerjük létjogosultságukat, amióta világ a világ, mindig is voltak és lesznek olyanok, akiket kizárólag a saját nemük tud feltüzelni. A felsorolt színésznőket elnézve egyértelmű, hogy nem lehet pusztán a külsőre alapozva leolvasni bárkiről is, kihez vonzódik.

Portia De Rossi

Ő az a fajta leszbikus, akiről a férfiak nem is sejtenék: gyönyörű, hosszú, szőke haj, bombázó alak, igazi pasifaló alkat – mégis, a hímnemű rajongók legnagyobb csalódására, De Rossi kisasszony bevallottan a nőket szereti. A szépséges sztár nevét akkor kezdtük megjegyezni, amikor a ’90-es években feltűnt az Ally McBeal ügyvédsorozatban. Azt azonban már kevesebben tudják róla, hogy Amanda Lee Rogers-ként látta meg a napvilágot Melbourne-ben.

- 15 voltam, amikor hivatalosan is megváltoztattam a nevem. Visszatekintve, azt hiszem, azért éreztem ennek szükségét, mert mindig is küszködtem a homoszexualitással. Egyszerűen semmi sem volt jó úgy, ahogy volt, ezért aztán elkezdtem olyan dolgokat keresni, amikkel azonosulni tudok, és hát ez a nevemmel kezdődött.

Hogy miért éppen Portia De Rossi? Erre is megvan a válasza:
- Portiát azért választottam, mert imádom Shakespeare-t - Portia a Velencei kalmár egyik alakja (a szerk.) - a De Rossi pedig azért tetszett, mert ausztrálként azt gondoltam, ez olyan jó kis olaszos hangzású név, ami valahogy jobban illik hozzám. Tudják, Ausztráliából nézve Európa egy távoli és izgalmas világnak tűnik, ami kifinomult és kultúraközpontú.

A szépség első filmes szereplése az 1994-es Szirének című moziban volt, majd felbukkant a Sikoly 2-ben is néhány perc erejéig, mígnem elvállalta a csípős nyelvű ügyvéd szerepét a már említett sorozatban, legújabban pedig a Kés alatt ötödik évadjában volt látható. Bár Hollywoodban inkább csak epizódszerepek várnak rá, a magánéletben már egy ideje Ellen DeGeneres színésznő oldalán játszik főszerepet, akivel a 35 éves sztár a hírek szerint hamarosan össze is fog házasodni.

Ellen DeGeneres

Természetesen nem hagyhatjuk szó nélkül De Rossi párját sem, hiszen a szőke hölgy immáron fogalomnak számít a show-bizniszben. DeGeneres 23 évesen stand-up comedy műsorokban kezdett el fellépni, majd első televíziós szereplése öt évvel később, 1986-ban történt a Tonight Show-ban.

A lassan a saját ironikus és szókimondó stílusára rátaláló humorista a ’90-es évek közepén indította el saját nevével fémjelzett szitkomját, melynek keretén belül 1997-ben vallotta be a nézőknek nőkhöz való vonzódását is.

Az Ellen show később megszűnt, majd helyét elfoglalta 2003-ban az Ellen DeGeneres Show, mely kategóriáját tekintve a délutáni beszélgetős műsorok egyikeként robbant be a köztudatba, és azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Néhány éve a mozi is felfedezte magának a sztárt, legalábbis a hangját, ugyanis a Némo nyomában rendezője őt választotta Dory, a rövidtávú memóriazavarban szenvedő halacska szinkronjának, állítása szerint azért, mert DeGeneres az a fajta ember, aki ötször vált témát, mielőtt végére érne egy mondatnak.

Alakításáért a kritika az égbe emelte, sőt, különféle díjakat is bezsebelt – és ha már díjakról esik szó, akkor feltétlenül említésre méltó, hogy nemcsak kapott, de le is vezényelt díjkiosztó ceremóniákat: az Emmy- és Grammy-gálák után 2007-ben rábízták a 79. Oscar házigazdájának szerepét, ezzel ő lett a második színésznő, Whoopi Goldberg után, aki e rangos eseményen szórakoztathatta az illusztris közönséget.

Kristanna Loken

Az 1979-es születésű sztár szintén a dögös csaj kategóriába tartozik. A norvég származású, de New Yorkban felnőtt Loken először modellkedéssel kereste kenyerét, majd 15 évesen kapta meg első epizódszerepét egy régóta futó amerikai szappanoperában. Kisebb kitérők után végül 2003-ban a világhírnevet a Terminátor 3. – A gépek lázadása könyörtelen robotnője hozta meg neki, aki keveset beszél, sokat öl, és közben bombasztikusan néz ki.

Négy évvel később tíz epizód erejéig az L című, egy leszbikus társaság életét megelevenítő sorozat negyedik évadjában bukkant fel, és ugyanebben az évben egy sci-fi sorozat, a Painkiller Jane címszerepét is megkapta. Ami a nemi hovatartozását illeti, ellentétes hírek terjengnek a szexi hölgyről.

Egyesek összeboronálták Michelle Rodriguez-zel, a Lost kemény rendőrcsajával, míg mások tudni vélik, hogy hamarosan hozzámegy kedveséhez, Noah Danby színészhez, akit korábban a Csillagkapu sorozatban és a Koponyák thrillerben láthattunk, és aki szintén játszik Loken új tudományos-fantasztikus szériájában.

- Randiztam és szeretkeztem már nőkkel is, és férfiakkal is, és meg kell mondjam, néhány nővel sokkal teljesebb kapcsolatot éltem meg, szexuálisan és érzelmileg egyaránt, mint a egyes férfiakkal… A szerelem nálam egyfajta energiakapcsolat, és ha az az ember, akihez vonzódást érzek, történetesen nőnemű, akkor nem tiltakozom ellene, annak így kell lennie.

OLVASD EL EZT IS!

  • angelina jolie
  • lindsay lohan

Hollywood legnagyobb kamu leszbikusai

Ezt is szeretjük