"Csupa hazugság, amit írnak" Megszólalt végre Bobbi Kristina Brown édesapja
Bobby Brown reagált az újságcikkekre egy közleményben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Napok óta a Bobbi Kristina Brownról szóló híradásokkal vannak tele a különféle külföldi magazinok.

Egyesek szerint agyhalott, és már múlt héten lekapcsolták a gépekről, mások - ismeretlen forrásokra hivatkozva - úgy tudják, hogy a mai napon, szerdán, Whitney Houston halálának harmadik évfordulóján teszi meg mindezt a család.

Bár egy darabig hallgatásba burkolózott Bobby Brown, Bobbi Kristina édesapja, kedd este már nem bírta tovább elviselni a sok pletykát, ezért újabb közleményt adott ki a család ügyvédjén keresztül.

Ebben ugyan semmi konkrétat nem árul el a mesterséges kómában tartott, kórházi kezelés alatt álló 21 éves lány állapotáról, ugyanakkor keményen bírálja a valótlanságokat állító újságokat.

 "Támogatjuk a gyertyás virrasztást, amit Bobbi Kristinának szerveznek. A Brown család hálás mindazoknak a szeretetéért és támogatásáért, akik ezen részt vesznek. Ugyanakkor továbbra is valótlanságok jelennek meg a nyomtatott sajtóban és az interneten, amik felháborítóak, nem igazak, és ezért meg is tesszük majd a megfelelő lépéseket.

Különösképpen a TMZ, a National Enquirer, a The Atlanta Journal Constitution és a brit Daily Mail tulajdonít valótlan állításokat családtagnak, rendőrségi alkalmazottnak és magának Bobby Brownnak is, ami felkeltette a figyelmünket. Az, hogy elsők legyenek a hírversenyben, elhomályosította sok újságíró ítélőképességét és háttérbe szorították a hitelességet. Jelenleg rendőrségi nyomozás folyik Bobbi Kristina ügyében, így amíg ez tart, semmilyen tájékoztatást nem adhatunk az ügyben."

- Mindenkitől azt kérjük továbbra is, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket. Mindenkinek köszönjük, aki a virrasztáson velünk tart. Isten hallja az imáinkat - tette hozzá Bobby Brown.

Mint ismeretes, Whitney Houston lányára január 31-én találtak rá a fürdőkádjában, eszméletlen állapotban. Azonnal kórházba szállították, időközben az is kiderült, hogy depressziós volt, és drogokat találtak a szervezetében. Azóta mesterséges kómában tartják. Édesanyja, Whitney Houston hasonló módon lelte halálát 2012. február 11-én, éppen három évvel ezelőtt, 48 éves korában. Bobbi Kristina Brown március 4-én lesz 22 éves.

Filmet forgattak Whitney Houston életéről

Nem ő az egyetlen énekes, akinek életét filmre vitték, nézd meg, ki alakította a hírességeket a filmvásznon!

Ezt is szeretjük