Élettelenül talált rá férje a fürdőkádban! Újra kellett éleszteni Whitney Houston lányát
Whitney Huston lánya, Bobbi Kristina Brown az intenzívre került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszméletlenül lelt rá férje a fürdőkádban a 21 éves Bobbi Kristina Brownra, Whitney Houston lányára. A fiatal lányt újra is kellett éleszteni, leállt a légzése is.

Azonnal kórházba szállították, állapota most már stabil, de az intenzív osztályon kezelik. Azt egyelőre nem közölte sem a férje, Nick Gordon, sem a rendőrség, mitől lett eszméletlen.

Anyja sorsát követi?

Mindenesetre szörnyű egybeesés, hogy édesanyja, Whitney Houston három évvel ezelőtt, február 11-én szintén egy kád vízben lelte halálát. Az énekesnőnek szoros viszonya volt a lányával, együtt is énekeltek, valamint a valóságshow-jukban is szerepelt.

Bobbi Kristina Brown nehezen tudta túltenni magát imádott anyja halálán, sokan ennek tudták be azt is, hogy éppen anyja nevelt fiával, Nick Gordonnal jött össze. Ezt saját nagyanyja, Cissy is nehezményezte, aki nyílt levélben kérte a lányt, gondolja át, mit is cselekszik.

Brown is rendszeresen drogozott, Whitney Houston halála után azonban azt nyilatkozta, tudja, hogy a kokain ölte meg az anyját, nem szeretne az ő sorsára jutni.

Bobbi Kristina Brown két évvel ezelőtt is az évforduló előtt jutott kórházba, akkor a gyógyszereket keverte alkohollal és szintén eszméletlen lett tőle.

Egy hónapja jelent meg a Whitney című film is, mely a legendás énekesnő életét dolgozta fel, nyíltan megmutatva a droghoz fűződő viszonyát is. A család már a film megjelenése előtt is tiltakozott, kifogásolták, hogy egyetlen családtaggal sem konzultáltak a készítők.

Ezt is szeretjük