Meggyilkolták? Durva részletek derültek ki az énekesnő lányának haláláról

Fotókkal

Így gyilkolta meg Bobbi Kristina Brownt Nick Gordon dühében.

Whitney Houston egyetlen lányát, Bobbi Kristina Brownt 2015. január 31-én állítólagos férje, a 25 éves Nick Gordon találta eszméletlenül házuk fürdőszobájában, arccal a kádban. Akkor már alig mutatott életjeleket, újra kellett éleszteni, a légzése is leállt. Bobbiról köztudott volt, hogy drogozott, egészen pontosan kokainozott, melyet megtaláltak otthonában és szervezetében is a kórházba szállítását követően.

A közvélemény sokáig úgy gondolta, a lány öngyilkos akart lenni, mert nem tudta feldolgozni, hogy 18 éves korában elveszítette híres édesanyját. Ezt a gyanút támasztotta alá az is, hogy egy kád vízben találtak rá, csakúgy, mint Whitney-re.

A legfrissebb hírek szerint azonban a lány gyilkosság áldozata lett, úgy fest, Nick Gordon okozta a halálát féltékenységében. Lapozd végig képes összeállításunkat és tudd meg, mit derítettek ki a hatóságok!

Énekesek, akikről életrajzi film készült

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akikről életrajzi filmet forgattak. Lapozd végig a fotókat, mert meg fogsz lepődni, ha meglátod, kit ki alakított a filmvásznon!

Magányosan halt meg az énekesnő, a kádba fulladt bele! Most filmet forgattak az életéből

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük