Bo Derek 61 évesen is kirobbanó formában van - Éveket letagadhatna a korából
Bo Derek még most is gyönyörű nő.

bo-derek-lead-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bo Derek az 1979-es Bombanő című filmmel vált elismertté, még Golden Globe-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriában. Később szerepelt a Tarzan, a majomemberben és a Boleróban is, ezeknek köszönhetően pedig a nyolcvanas évek egyik legszexibb sztárjaként emlegették őt, annak ellenére, hogy az alkotások inkább negatív kritikákat kaptak.

Éveket letagadhatna a korából

A már 61 éves Bo Dereknek fiatalkorában rengeteg hódolója akadt, de neki csak egyetlen férfi számított: férje, John Derek, aki sajnos 1998-ban elhunyt, 71 éves korában. A színésznőre néhány évvel később újra rátalált a szerelem. John Corbett, a Bazi nagy görög lagzi és a Szex és New York című alkotások sztárja 2002-ben hódította meg a színésznőt, azóta is boldogan élnek együtt. A színésznő egyébként kora ellenére még most is nagyon jó formában van, minimum tíz évet letagadhatna a korából, ha nem többet.

bo-derek

Bo Derek ma már visszavonult a rivaldafénytől, bár néhány alkalommal megjelenik egy-egy filmpremieren vagy gálán. A színészkedést sem űzi már aktívan, néhány sorozatban is feltűnik, illetve legutóbb a 5 weddings című romantikus filmet forgatta le.

Look at this pose! The photo booth is up and ready at our booth. Beverly Hills Dog Show! #itsbathtime

Bo Derek (@reallyboderek) által megosztott bejegyzés,

Bo Derek nagy kutyabarát hírében áll, Instagram-oldalán rengeteg fotó van kutyusokról, de a lovakat is imádja. Még egy vállalkozást is alapított, samponokat és balzsamokat forgalmaz ebek számára.

Ezt is szeretjük