Ő lett a világ legszexibb sztárpasija - Kiakadtak a netezők miatta
Nem örültek a People magazin idei választásának a twitterezők.

blake-shelton-legszexibb-ferfi-botrany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A The Voice tehetségkutató zsűritagját, Blake Sheltont nevezte meg az idén a People magazin a világ legszexibb férfijának, a netezők viszont kicsit sem értettek egyet a lap választásával.

Nagyon kiakadtak a People magazinra

A twitterezőknek nem is a country-énekes - szerintük legjobb esetben is csak átlagos - külsejével volt a legnagyobb problémájuk, hanem a sztár korábbi tweetjeivel, melyek nem éppen a legjobb színben tüntetik fel őt: számos rasszista, homofób és szexista üzenetet posztolt a közösségi oldalra 2009 és 2011 között.

A People magazin oldalára számos dühös üzenetet posztoltak a netezők, melyekben kérik, hogy vonják vissza Gwen Stefani szerelmétől a címet: "Blake Shelton viselkedése undorító. Külsőleg sem túl megnyerő. Hogy is lett ő idén a világ legszexibbje, áruljátok már el nekem..." "Az, hogy Blake Shelton lett a világ legszexibb pasija idén, egyenes hozadéka a Trump-féle Amerikának", "Bojkottálni fogjuk a magazint, ha nem változtatják meg az idei legszexibb férfi választásukat - ez agyrém" - írták a közösségi oldalon.

blake-shelton-legszexibb-ferfi-botrany-nagy

Blake Shelton a hőbörgőkkel ellentétben nagyon örült annak, hogy idén ő kapta a megtisztelő címet - így reagált arra, hogy őt választották 2017 legjobb pasijának:

- Egész életemben csúnya voltam. Ha egy évig szexi lehetek, akkor örömmel elfogadom - írta a Twitteren.

Ezt is szeretjük