Ryan Reynolds felesége dögös, szivárványszínű estélyiben ragyogott: a színész büszkén pózolt Blake Lively oldalán
Blake Lively elkísérte Ryan Reynoldsot Az Adam-projekt premierjére.

ryan-és-blake-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Reynolds új filmje, Az Adam-projekt március 11-én lesz elérhető a Netflixen, az alkotás díszpremierjét hétfőn este tartották meg New Yorkban.

A jóképű színész nem egyedül érkezett az eseményre, felesége, Blake Lively is vele tartott, aki a ruhájával egyértelműen ellopta a show-t.

Blake Lively ilyen csinos volt a filmpremieren

A gyönyörű színésznő egy szivárvány színeire emlékeztető estélyit viselt a premieren, olyan volt, akár egy istennő. A kreációt a Versace egyik tervezője álmodta meg. Ryan Reynoldsszal csodásan festettek egymás mellett. 

GettyImages-1373969713
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

A háromgyerekes sztár kirobbanó formában van, karcsú alakját az odafigyelésnek és az edzésnek köszönheti. Miután megszületett első lánya, szigorú szabályokat vezetett be az étkezésnél.

- Nemet mondtam a gluténra és a szójára. Ha egyszer kiiktatod a szóját az étkezésedből, rájössz, hogy már nem is eszel feldolgozott élelmiszereket. Lényegében ezt csináltam - idézte szavait a People magazin

Bevallása szerint nem egyszerű sem a glutént, sem a szóját kiiktatni az étrendből, mert rengeteg étel tartalmazza ezt a két dolgot. A cukorról nem mondott le, szerinte annyi a kulcs, hogy az ember korlátozottan fogyasszon. Sok fehérjét, zöldséget eszik, emellett a szénhidrát sem tilos. Ami a testmozgást illeti, hetente ötször edz, szereti az egész testét megmozgatni, az otthon is elvégezhető gyakorlatok híve, például a plankelés, a guggolás, a kitörés és a fekvőtámaszozás is a kedvence. 

GettyImages-1373969383
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

Lányaik, a hétéves James, az ötéves Inez és a kétesztendős Betty nem tartottak velük az eseményre, ami érthető is, hiszen Az Adam-projekt nem nekik való film.

A közel kétórás sci-fit Shawn Levy rendezte, a történet röviden arról szól, hogy egy időutazó, Adam Reed balesetet szenved az űrhajójával, és 2022-ben találja magát. Ekkor megismeri a 12 éves kori önmagát, majd csapatba állnak, hogy megmentsék a világot. A főszerepet Reynolds alakítja, mellette még olyan színészek lesznek láthatóak a filmben, mint Jennifer Garner, Mark Ruffalo vagy Zoe Saldana.

Legszebb estélyik 2021-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban ragyogtak a női hírességek a vörös szőnyegen 2021-ben.

Ezt is szeretjük