A Vészhelyzet Carol nővére pink estélyit húzott: az 55 éves Julianna Margulies fantasztikusan néz ki
Julianna Margulies a Vészhelyzettel lopta be magát milliók szívébe.

julianna-margulies-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet volt a 90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb kórházas sorozata, összesen 15 évadot élt meg. Hazánkban először a Magyar Televízió, majd az RTL Klub játszotta először az epizódokat, de más csatornák is ismételték a részeket. Az eredeti szereplőgárdát ismeretlen színészekből válogatták össze, köztük volt Julianna Margulies, aki Carol Hathaway főnővért játszotta 1994-től 2000-ig.

Julianna Margulies fantasztikusan néz ki

Margulies zsidó származású szülei Európából vándoroltak be az Egyesült Államokba egy jobb élet reményében, román, magyar, orosz és osztrák vér csörgedezik az ereiben. Egyéves volt, amikor a szülei elváltak, a gyerekkora egy részét Angliában és Franciaországban töltötte. Eredetileg művészettörténetet tanult a főiskolán, ettől függetlenül teljesen más szakmákhoz vonzódott. Első tervei között az volt, hogy ügyvéd lesz, majd pszichológusnak készült, ám a színészet világa is vonzotta. Utóbbi lett a befutó, az 1991-es Törvényre törve című alkotás volt élete első mozifilmje, amelyben Steven Seagal oldalán játszott.

Az 1994-ben elstartolt Vészhelyzettel szerzett magának nagyobb hírnevet, érdekesség, hogy eredetileg a karaktere csak az első epizódban tűnt volna fel, ám a debütálás előtt levetítették a legelső részt egy tesztközönségnek, akiket teljesen lenyűgözött, ahogy Carol nővért játszotta. A készítők így úgy döntöttek, megtartják a színésznőt.

Először csak az első öt évadra szerződött le, majd a hatodikra is, ám a forgatások Los Angelesben zajlottak, neki viszont egyre jobban hiányzott New York és a színház világa, így úgy döntött, felmond. 2000-ig szerepelt rendszeresen a szériában. Később olyan sorozatokban játszott, mint A férjem védelmében, a Maffiózók, a Halálzóna, a Milliárdok nyomában vagy a The Morning Show. Életrajzi könyve 2021-ben jelent meg Sunshine Girl: An Unexpected Life címmel.

2007-ben ment férjhez jogász párjához, Keith Lieberthalhoz, fiuk, Kieran 2008-ban jött a világra.

Az 55 éves színésznő csodásan néz ki friss fotóin, amelyek a hétvégi SAG Awardson készültek róla. A díjátadóra egy nagyon csinos, pink-fekete estélyit viselt. Az eseményre elkísérte a férje is.

Képes összeállításunkban megnézheted Julianna Margulies új fotóit.

Ezt is szeretjük