Az ABBA énekese és 28 évvel fiatalabb párja: Björn Ulvaeusra 77 évesen talált rá a szerelem

Björn Ulvaeus még 2022 nyarán mutatta meg először a párját.

björn-ulvaeus-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ABBA énekese, Björn Ulvaeus 77 évesen lett újra szerelmes, válásának bejelentése után öt hónappal már a nála 28 évvel fiatalabb Christina Sasszal mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Björn Ulvaeus és párja

Ulvaeus életében kétszer nősült, 1971-ben vette el az ABBA énekesnőjét, Agnetha Fältskogot, aki két gyermekkel ajándékozta meg őt, Linda 1973-ban született, Peter pedig 1977-ben látta meg a napvilágot. A házasságuk végül tönkrement, utána Lena Kallersjö újságíró lett a felesége, a nőt 1981-ben vette el. Megéltek szép és nehéz időszakokat is, 2003-ban bejelentették, hogy Lena leukémiás, és az orvosok már csak éveket jósoltak neki, végül ez nem következett be. Bár úgy tűnt, örökre együtt maradnak, 2022 februárjában bejelentették, hogy elválnak.

Tavaly nyáron már új párjával, a nála 28 évvel fiatalabb Christinával jelent meg a nyilvánosság előtt. Már közös nyaraláson is voltak, Kréta szigetére utaztak, írta meg az Iltalehti oldal.

Képes összeállításunkban megnézheted Björn Ulvaeus és párja, Christina fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük