Patrick Swayze özvegye gyönyörű közös képükkel emlékezett meg férjéről: 70 éves lenne a Dirty Dancing szívtiprója
Patrick Swayze-re egy közös fotóval emlékezett meg felesége, Lisa.

patrick-swayze-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Swayze ma ünnepelné 70. születésnapját, a Dirty Dancing imádott sztárja 2009 szeptemberében, 57 évesen hunyt el. Az évforduló alkalmából élete nagy szerelme, Lisa Niemi Swayze az Instagramon emlékezett meg róla. Egy gyönyörű közös képet posztolt kettejükről.

Patrick Swayze és felesége közös fotója

A színész 18 évesen ismerte meg az akkor 15 éves Lisát, akit Swayze anyja, Patsy tanított táncolni. A fiatalok együtt jártak órákra a Houston Music Theatre-ben. Bár eleinte a szőke lány nem foglalkozott Patrickkel, később szerelmesek lettek egymásba, kapcsolatuk kialakulásáról részletesebben ide kattintva olvashatsz.

1974-ben teljesedett be szerelmük, majd egy évre rá össze is házasodtak. Lisa volt az egyetlen nő, akit igazán szeretett a sztár, mindenben segítették egymást. A nő pont abból a korszakukból posztolt egy képet a 70. szülinap alkalmából, amely Swayze színészi karrierje elején készült róluk Los Angelesben.

"Elképesztő dolgokat vitt véghez, és nagyon örült volna annak a pozitív változásnak, amelyet az emberek életében hozott. Patrick élete teljes volt, nyitott elmével és nyitott szívvel élt" - jegyezte meg róla az özvegy.

A rajongókat is megérintette a kedves megemlékezés: "Jaj, könny csordult a szemembe. Bár sosem találkoztam vele személyesen, nagyon hiányzik!" "Annyira nagyszerű színész, táncos és énekes volt. A lelke örökre a szívünkben él! Már az első pillanattól kezdve rajongtam érte." "Csodaszép fotó ez kettőtökről, az igaz szerelem sosem múlik el!" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Patrick Swayze és felesége.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük