Steve Irwin lánya irtó édes babafotóval tudatta, hogy anya lett: különleges nevet kapott a krokodilvadász unokája
Steve Irwin lánya, Bindi anya lett, egy egészséges kislánynak adott életet.

bindi-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin, a 2006-ban elhunyt krokodilvadász 22 éves lánya, Bindi Irwin világra hozta első gyermekét.

Az örömhírt Instagram-oldalán jelentette be férjével, Chandlerrel. A poszthoz képet is csatolt, a kislány szülei karjaiban pihent éppen.

Bindi Irwin megszülte kislányát

Egy gyönyörű, meghitt babafotóval tudatták a hírt, hogy szülőkké váltak, az alvó bébire fülig érő mosollyal néztek le éppen a szülei. 

- 2021. március 25-e. Ezen a napon ünnepelhettem meg életem két szerelmét. Férjemnek boldog első házassági évfordulót kívánhattam, és ez a nap egybeesett a kislányunk születésével is. Grace Warrior Irwin Powell lett a neve - kezdte a posztját.

Magyarra fordítva a warrior harcost jelent, Bindi meg is magyarázta a különleges névválasztást.

- A Grace nevet a dédimamám után kapta, illetve Chandler családjában is előfordult már ez a név az 1700-as években. A Warriorral édesapám és az öröksége előtt tisztelgünk, hiszen ő volt a vadvilág legnagyszerűbb harcosa.

Érdekesség, hogy 2002-ben Steve Irwin feleségével együtt létrehozta a Wildlife Warriors alapítványt, ami a vadvilág megsegítése érdekében jött létre, Bindi erre is utalt a szövegében.

Az ifjú édesanya szerint gyermekének ugyanolyan kedves lelke van, mint a férjének.

- Nincsenek szavak arra, hogy mennyire végtelen mennyiségű szeretetet érzünk most a szívünkben édes kislányunk iránt. Kiválasztotta a születésének tökéletes napját, ezt pedig hatalmas áldásként éljük meg.

Bindi és Chandler Powell még tinédzserek voltak, amikor megismerkedtek. Az Irwin család tulajdonában lévő Australia Zoo állatkertben találkoztak még 2013-ban, a lány 15, az amerikai származású fiú 18 éves volt. Egyből kialakult köztük a szikra. Levelezni kezdtek, később egymásba szerettek. Szerelmük 2015 nyarán kezdődött.

Cristiano Ronaldo kislánya tündéri

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen cuki Cristiano Ronaldo kislánya, Alana.

Ezt is szeretjük