Steve Irwin lánya gyönyörű menyasszony volt - Bindi csipkés ruhában mondta ki a boldogító igent
Bindi Irwin tinikori szerelméhez ment feleségül.

steve irwin lánya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin, a legendás krokodilvadász 2006-ban életét vesztette, miután egy tüskés rája megtámadta őt. Feleségével két gyermeket neveltek, akik mára felnőttek, fiuk, Robert 16 éves, lányuk, Bindi júliusban lesz 22 éves.

Bindi Irwin mára nagyon szép felnőtt nővé érett, szerda óta pedig feleségnek vallhatja magát. Az örömhírt Instagram-oldalán osztotta meg.

Bindi Irwin gyönyörű menyasszony volt

A szőke szépség gyönyörű menyasszony volt, egy csipkés ruhában mondta ki a boldogító igent gyermekkori szerelmének, Chandler Powellnek.

- Egy kis szertartást rendeztünk, és feleségül mentem a legjobb barátomhoz. Lehetetlen szavakkal leírni, hogy mennyi szeretetet és fényt érzek most a szívemben. Már közel egy éve terveztük ezt a napot, viszont mindent át kellett szerveznünk, nem is hívtunk meg vendégeket az esküvőnkre. Ez egy bonyolult döntés volt, de fontos volt a többiek biztonsága érdekében - fogalmazta Bindi Irwin, aki a koronavírus miatt nem hívott meg vendégeket a ceremóniára, csak a legközelebbi családtagok voltak jelen.

Leírta, édesanyja segítette az öltöztetésben és a sminkelésben, öccse volt az, aki az oltár elé vezette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Always smiling with our sweet girl. @stellairwinthepug @chandlerpowell 💕

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés,

Az ifjú házaspár már régóta ismeri egymást, gyerekek voltak, amikor megismerkedtek, erről az Entertainment Tonight műsorában meséltek még 2016-ban. Az Irwin család tulajdonában lévő Australia Zoo állatkertben találkoztak még 2013-ban, Bindi 15 volt, Chandler pedig 18. Egyből kialakult köztük a szikra.

- Chandler küldött egy levelet anyukámnak, hogy megkérdezze: tarthatja-e velem a kapcsolatot? - emlékezett vissza a lány.

Az Egyesült Államokban élő Chandler és az ausztrál Irwin lány végig tartották a kapcsolatot, 2015 júliusában pedig hivatalosan is járni kezdtek.

2019 legszebb sztáresküvői

Képes összeállításunkban megnézheted, kik mondták ki tavaly a boldogító igent.

Ezt is szeretjük