Hatalmas botrány! Szőke bombázóval bukott le az ország első embere
Részletek!
Bill Clinton újra botrányba került új szeretője miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Bill Clinton nem tanul a hibáiból, hiába került a karrierjébe a gyakornoklánnyal, Monica Lewinskyval folytatott viszonya.

Az Egyesült Államok egykori elnöke mostanra már visszavonult az élvonalbeli politizálástól, ám felesége, Hillary Clinton továbbra is folytatja pályafutását, mint ismert, 2013-ig ő volt az Államok külügyminisztere. Éppen ezért talán egyiküknek sem hiányzik a botrány, amelyet egy augusztusban megjelenő könyv kelt.

Botrányt kavar a könyv

Richard JoRonald Kessler, a The Washington Post egykori újságírója ugyanis azt állítja, Clinton őrei nyilatkoztak neki arról, hogy a volt elnöknek ismét szeretője van. A szőke hölgyet a titkosszolgálati emberek nemes egyszerűséggel Energiabomba néven emlegetik.

Energiabomba rendszeres vendég Clintonék chappaquai villájában, no persze csak akkor, amikor Hillary Clinton nincs ott. Az egyik testőr elmondta, volt arra példa, hogy a szőkeség egy perccel az után toppant be, hogy az egykori first lady elhagyta a házat.

Terepjáróval érkezik, az őröknek ki van adva, hogy nem szabad sem megállítani, sem megszólítani őt. De válaszolniuk persze szabad neki, és állítólag a szerető igen barátságos, gyakran visz az őröknek és a személyzet többi tagjának általa sütött édességeket. A kinézetéről egyelőre csak annyit tudni, hogy szőke, valamint nagy szilikonmellei vannak, ahogy azt az egyik őr elárulta. 

Utálják Hillary Clintont

- Egyszer nagyon meleg volt, amikor megérkezett, mélyen kivágott topot viselt, és ahogy odahajolt hozzám, kibuggyantak a mellei. Jól látszott, hogy teljesen újak és bizony megnagyobbítottak - idézte az őrt az író.

Mint a könyvből kiderül, Hillary Clinton titkosszolgái mindig pontosan informálják Bill titkosszolgáit arról, hogy a volt first lady mikor érkezik haza, így Billnek mindig van elég ideje rendbe szednie magát. Egyszer azonban késve érkezett a figyelmeztetés, az ügynökök szinte egymást taposták, hogy eltávolítsák Energiabombát és eltüntessék a nyomokat. Már csak azért is, hogy ne kelljen szembenézniük Hillary haragjával.

- Hillary Clinton annyira undok és ellenséges a testőrökkel és az ügynökökkel, hogy akit mellé osztanak be, úgy érzi, büntetésként kapta a feladatot - írja Kessler. 

Ezt is szeretjük