10 év után kitálalt a szerető! Így akarta elhallgattatni az ország első embere
Televíziós kamerák előtt először vallott Monica Lewinsky.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint tíz évig nem beszélt a Bill Clintonnal való kapcsolatáról a világ talán leghíresebb gyakornoka, Monica Lewinsky, most azonban a National Geographic különkiadásában mesélt az akkori megaláztatásról és a Starr-jelentésről.

Mint arról mi is beszámoltunk, a fehér házi gyakornok májusban a Vanity Fair magazinnak adott először interjút, állítása szerint egy 2010-es esemény hatására, ami újra felidézte benne a sérelmeket.

Ezért állt kamerák elé

Négy éve világszerte megdöbbenést váltott ki a hír, miszerint öngyilkosságot követett el Tyler Clementi elsőéves egyetemista fiú, miután rájött, diáktársai webkamerán keresztül közvetítették a világnak, hogy megcsókol egy férfit.

Mindez Lewinskynak eszébe juttatta, mit is érzett, amikor az elnök miatt őt is meghurcolták a nyilvánosság előtt, és a Starr-jelentés feltárta kapcsolatuk legintimebb részleteit is.

- Életem legrosszabb napja volt, amikor nyilvánosságra került. Addig sohasem aláztak meg, egyetlenegyszer sem, aznap viszont én voltam a legmegalázottabb nő a világon. Leribancoztak, lehülyéztek, azt hittem, meghalok - mondta az National Geographicnak.

A most 40 éves egykori gyakornok hozzátette, ijesztő volt látni, ahogy a média mindent kifacsart, és a végén már egyáltalán nem volt fontos számukra, mi is az igazság.

El akarták hallgattatni

Az akkori amerikai elnök, Bill Clinton és kormányának prominens tagjai próbálták pénzzel, majd fenyegetéssel rávenni, hogy hallgasson, és hamis tanúzásra is rábírták.

Az interjúban elmondta, hogy a maffiára jellemző fenyegetéseket kapott, hogy a családját vagy akár őt magát is elteszik láb alól, ha kiderül az igazság. Ezért is hallgatott olyan sokáig, de most már nem rajta múlik Clinton bukása.

Ezt is szeretjük