Bill Gates lányai bikiniben pózoltak - Gyönyörűek az üzletember gyermekei
Bill Gates lányai igéző szépségek.

bill-gates-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Gates a világ egyik legismertebb vállalkozója, a Microsoft alapítója mesés vagyonra tett szert, több évig őt tartották számon a világ leggazdagabb embereként, a Forbes legutóbb kiadott listáján a második helyen szerepel.

A 64 esztendős üzletember nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát, kedvesével, Melindával 1994-ben házasodtak össze. Két lányuk és egy fiuk született. Jennifer 1996-ban, Rory 1999-ben, Phoebe 2002-ben látta meg a napvilágot. A gyerekek közül egyedül a legkisebb tinédzser, a többiek már kirepültek a családi fészekből, Jennifer gyönyörű nővé érett, de húga, Phoebe is nagyon szép tinédzser.

Ilyen gyönyörűek Bill Gates lányai

Az év végén a család egy egzotikus nyaraláson vett részt, ekkor készült az alábbi bikinis fotó Jenniferről és Phoebe-ről. Az idősebbik lány hófehér bőrrel és vörös hajjal rendelkezik, míg a kisebbik más géneket örökölt, más a bőrtónusa, illetve szőke hajjal született. A felvétel jobb szélén látható nő az édesanyjuk, Melinda. Mind a két fiatal lány remek alakkal rendelkezik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Filtered by @moonstarsandshine, taken by @nayelnassar ✨ love my women so much!!!

Jennifer Gates (@jenniferkgates) által megosztott bejegyzés,

Jennifer gyakran posztol Instagram-oldalára a húgával, az alábbi felvételen is nagyon csinosak. Akár még modellnek is elmehetnének, olyan gyönyörűek.

Az idősebbik testvér igazi sportos alkat, többféle sportágban kipróbálta magát, egy darabig softballozott, majd kosarazott, a legnagyobb szenvedélye mégis a lovaglás, mivel kislány kora óta imádja a lovakat. Utóbbit nemcsak hobbi szinten, hanem sportszerűen is űzi, több versenyen vett már részt. Jennifer 2018-ban diplomázott a neves Stanford Egyetemen, de most újabb területen szeretne diplomát szerezni, jelenleg gyógyszerésznek tanul.

Phoebe igazi kis művészlélek, tervei szerint ezen a területen szeretne dolgozni, érdekesség, hogy ugyanabba a középiskolába íratták be a szülei, ahol egykor édesapja tanult. Seattle egyik magániskolájában, a Lakeside Schoolban tanul, 2021-ben fog érettségizni.

Bill Clinton lánya így megváltozott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az Egyesült Államok egykori elnökének, Bill Clintonnak a lánya, Chelsea.

Ezt is szeretjük