Bill Clinton lánya óriási galibát okozott a Fehér Házban: a biztonsági őröknek kellett beavatkozniuk
Chelsea kamaszként szigorú szabályok közt élt, de néha megpróbált lázadni.

bill-clinton
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek megvan a maga lázadó korszaka kamaszként. Ki az éjszakai életben éli ki a hormonok tombolását, ki az öltözködéssel megy szembe az elvárásokkal. Bill Clinton lányának extra nehéz dolga volt tizenévesen, nem csak a pubertás viszontagságaival kellett megküzdenie, szigorú szabályok közt élte a mindennapjait.

1993. január 20-án iktatták be édesapját mint az Amerikai Egyesült Államok 42. elnöke, Chelsea ekkor 13 éves volt. Mint minden államfőnek 1800 óta, neki és családjának is a Washingtonban található Fehér Ház adott otthont.

Bill Clinton lánya kamaszként

A több szárnyból álló épület az egyik legjobban védett hely a világon, ügynökök őrzik a nap minden órájában, emellett lakóinak is be kell tartaniuk minden utasítást a biztonságuk érdekében. Tiniként azonban nem mindig megy könnyen követni az előírásokat, Chelsea-nek sem volt minden az ínyére.

chelsea clinton white house 2
Fotó: Consolidated News Pictures / Getty Images Hungary

Édesanyjával, Hillary Clintonnal idézte fel ezeket az éveket a The Graham Norton Show-ban, az anya-lánya duó itt számolt be arról is, milyen csínytevésekre adta a fejét annak idején Chelsea.

- Megengedtük neki, hogy áthívja a barátait, előfordult, hogy az egész hely hemzsegett a kamaszoktól - mesélte az egykori first lady.

chelsea clinton white house
Fotó: Jeffrey Markowitz / Getty Images Hungary

Az intézmény biztosította az ételt számukra, azonban ez nem nyerte el az ott vendégeskedő fiatalok tetszését. Így azt találták ki, titokban rendelnek egy pizzát. 

Végül hatalmas kalamajkát okoztak. Miután a házat védő személyzet kiszúrta a gyanús ételszállító kocsit, egyből lekapcsolták azt. Ezután a politikuscsemete egy életre megtanulta, a Fehér Házba nem lehet csak úgy pizzát rendelni.

Chelsea Clinton akkor és most

Bill Clinton lánya nem a klasszikus szépségek közé tartozott, ám a csúnyácska tinilány hatalmas átalakuláson esett át az elmúlt évtizedekben. Friss fotóit nézegetve egy bájos felnőtt nő néz vissza ránk.

Ezt is szeretjük