A legdögösebb bikinis sztárszépségek
Pompás mellek, izmos popsik, lapos hasak, kacér tekintetek - 5 igazán bombázó híresség falatnyi fürdőruhákban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazi nő mindig ügyel arra, hogy olyan ruhákat válasszon magának, melyekben tökéletesen fest – még akkor is, ha van egy kis takargatnivalója.

Fürdőruhára vetkőzve azonban minden hájpárnácska és deformáció napvilágra kerül, így csakis az igazi szépségek mutatnak jól az alig takaró szexis ruhadarabokban. Most összegyűjtöttük azokat a szexis sztárokat, akiknek nincs félnivalójuk akkor sem, ha strandöltözetben feszítenek.

A kiválogatott hölgyek között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, akár szőkét, akár barnát, akár a fiús alkatot, esetleg a buja domborulatokat szereti.

Kate Moss

A sokat megélt 34 éves szupermodell csodálatos karriert tudhat magáénak – nemcsak a legrangosabb magazinok, mint a Vogue vagy a Vanity Fair, címlapján szerepelt, de számos divattervező is szívesen foglalkoztatja a hölgyet, így felbukkant a Calvin Klein, a Gucci vagy éppen a Dolce & Gabbana kampányaiban is.

2002 szeptemberében megszülte kislányát, de a zűrös élettől egy darabig még nem sikerült szabadulnia - 2005-ben kokainbotrányba is keveredett, ám mostanság úgy tűnik, sikerült kikászálódnia a gödörből, és jelenleg esküvőjét tervezgeti szerelmével, Jamie Hince-szel, a The Kills együttes gitárosával.

Cindy Crawford

Szintén egy topmodell, a csendesebb fajtából. Kis túlzással állítható, hogy az immáron negyven felett járó amerikai sztár a szájánál lévő anyajegy révén vált világhíressé, persze ehhez az is kellett, hogy bombázó alakkal áldja meg az ég, melyet különféle magazinokban – például a Vogue, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar - mindenki meg is csodálhatott a ’90-es években.

A sztár 1995-ben a filmezéssel is megpróbálkozott, de Tiszta játszma-béli alakítását William Baldwin oldalán annyira lehúzta a kritika, hogy inkább visszatért a jól bevált kifutóhoz. Richard Gere exneje jelenleg egy szakmabelivel, Rande Gerberrel él, akivel együtt nevelgetik Malibun két közös gyermeküket.

Carmen Electra

Tara Leigh Patrick, aki csupán a popherceg Prince tanácsára változtatta nevét egzotikus hangzásúvá, megpróbálkozott az énekléssel és a színészkedéssel is, de a fürdőruhás mentőangyal Baywatch-béli szerepén kívül nem igazán tudott ütőset felmutatni olyan produkciókban, ahol nem elég a szép mosoly és a dögös dekoltázs.

Mindenesetre a 35 éves buja szépség minden tőle telhetőt megtett a hírnév érdekében: meztelen fotók a Playboy-ban, állítólagos leszbikus vonzódás egy rockénekesnőhöz, és egy epizód erejéig még Dr. House erotikus fantáziájában is felbukkant.

Claudia Schiffer

Ha már itt a barna, akkor a szőke sem maradhat el – Crawford mellett haladt ugyanis a német Schiffer kisasszony karrierje is, aki szintén nem panaszkodhatott a népszerűségre a múlt évezred végén, melybe beletartoztak – a teljesség igénye nélkül - az Elle, Vanity Fair vagy Rolling Stone címlapok, a Guess?, Pepsi és Citroen termékpromóciók, sőt, videoklipekben és filmekben is látni lehetett.

Aztán a 37 éves modell egy ideig férjének és két gyerkőcének szentelte életét, ám éppen a napokban jelent meg a német Vogue címlapján provokatív macskajelmezben, mellyel talán a visszatérését szerette volna megalapozni.

Pamela Anderson

Egy ilyen listáról természetesen nem hiányozhat a kebelcsoda sem, aki szintén piros vízimentő-egyenruhájában vált ikonikus alakká – bár színészi tehetség híján nem tudott említésre méltót domborítani későbbi szerepekben, a domborodást a mellével igyekezett bepótolni.Egy időben a mellnövesztéseivel voltak tele az újságok, majd aztán rákapott a mellméret-csökkentésre, melyről természetesen legalább annyit lehetett cikkezni.

Mindeközben pedig, csak hogy ne unatkozzon a férfinép, 12 alkalommal töltötte be a Playmate szerepét a Playboy-ban, melyre a magazin történetében még nem volt példa, és botrányos home-szexvideói is felkerültek az internetre, melyeken éppen aktuális kedveseivel pajzánkodik.

Ezt is szeretjük