Megint durván leitta magát a züllött Bianca Gascoigne

A 22 éves modellt láttuk már fejre esni a piától, de részeg mutatványával sikerült még önmagát is felülmúlnia.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bianca Gascoigne-t július 8-án örökítették meg a lesifotósok Londonban. A 22 éves brit celeb alaposan a pohár fenekére nézhetett az éjszaka során, a róla készült fényképek tanúsága szerint ugyanis alig állt a lábán.


A meglehetősen ittas modell a Movida nevezetű szórakozóhelyen bulizta át az éjszakát. A tetemes mennyiségű alkohol végül térdre kényszerítette.

Az ifjú sztár ingatag lépteit látva nem is olyan meglepő, hogy a távozás során egyik barátnőjének kellett az odakint várakozó taxihoz támogatnia.

Gascoigne kábult állapotát látva nehéz elképzelni, hogy egyedül is eljutott volna a gépkocsiig, ami a féktelen mulatozást követően végül hazajuttatta.

Biztosan nem az esőtől ázott el ennyire

Ám mielőtt bedőlt volna a taxiba, a feltörekvő modellnek sikerült egy meglehetősen szokatlan villantást produkálnia, amihez hasonlót a közelmúltban talán csak Liam Neeson előadásában láthattunk.

Ha ugyanis alaposabban szemügyre vesszük Gascoigne lila ruháját, azonnal szemet szúr a rajta éktelenkedő hatalmas nedvességfolt!

Természetesen nem okozott nagy meglepetést, hogy Gascoigne újfent holtrészegre itta magát: a felfújt mellű glamour modellt láttuk már nem egy alkalommal összeesni a töménytelen mennyiségű piától.

Anglia egyik legnépszerűbb ifjú celebje 2006-ban mártózhatott meg először a reflektorfényben, miután megnyerte a Fidzsi-szigeteken rendezett Love Island nevezetű valóságshow-t. Gascoigne ügyesen használta fel a hirtelen ölébe hullott hírnevet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Azóta ugyanis tucatnyi alkalommal mutatta meg csupasz bájait a különféle magazinok erotikus fotósorozatain.

Ezt is szeretjük