Fotók! Bizarr foltok csúfítják Liam Neeson nadrágját

Egy ivóból kifele jövet kapták lencsevégre kínos állapotban a legendás színészt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liam Neesonnek rossz napja lehetett, ugyanis egy észak-írországi kocsma mellett álldogált így, kicsit sem feltűnő nadrágjában egy ismeretlen férfival társalogva.


Azt, hogy pontosan mi is történhetett, nem lehet tudni – elképzelhető, hogy nem ért a vécébe időben, vagy csak a kézmosásnál akadtak gondjai, de az sem lenne meglepő, ha csak magára borított volna egy korsó sört vagy egy pohár ásványvizet.

Lehet, hogy inkább várnia kellett volna, amíg megszárad a hatalmas ismeretlen eredetű nedves folt a nadrágján, és csak azután kellett volna elhagynia a kocsmát, mert ebben a fotóban bizony nincsen könyörület. Az 55 éves Liam Neeson általában sikeresen tartja magát távol a kínos közszereplésektől, de ezúttal ő sem kerülhette sorsát.

Legendás színészcsalád tagja lett

Az ír híresség a hetvenes évek végén kezdett különböző sorozatokban szerepelni, a nyolcvanas évektől kezdve pedig már a mozifilmek ünnepelt sztárja, szerepelt többek között az Excaliburban és A misszióban.

Eddigi első és egyetlen Oscar-jelölését a Schindler listája című történelmi filmért kapta 1993-ban, de három évvel később legalább ugyanilyen emlékezetes alakítását láthattuk a Michael Collins című alkotásban.

Liam Neeson 1994 júliusában vette feleségül Natascha Richardsont, aki a világhírű rendező Tony Richardson és a legendás színésznő Vannesa Redgrave lánya.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Két fiuk született: Micheál Richard Antonio és Daniel Jack. Liam Neesont legközelebb június közepén a Narnia Krónikái - Caspian herceg című fantasy-filmben láthatjuk majd.

Ezt is szeretjük