Nem szégyellte szőrös lábait Beyoncé Knowles
Fotóval
A mindig tökéletes szépség, Beyoncé Knowles ezúttal hanyagolta a borotva használatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az aranytorkú R&B énekesnőről kínos fotók kerültek elő, hiszen rövid szoknyája láttatni engedte az amúgy figyelemre méltó, formás lábait.

Talán még szőrösen is szexi

Ezen persze semmi kivetnivalót nem találunk, de a nagy felbontású képnek köszönhetően könnyű észrevenni, hogy a buja szépség egy ideje mellőzi a borotva használatát. 

Ugyanakkor egyik koncertjén az is kiderült, hogy intim tájékát viszont teljesen csupaszon szereti.

Növekedésnek indult szőrszálai azonban mit sem vonnak le fantasztikus adottságaiból, melyeket ügyesen ki is használ színpadi fellépései alkalmával is. Erotikus kisugárzása és érzéki tánclépései végzetes kombinációt jelentenek bármelyik férfi számára.

A texasi származású hölgy, már gyermekkora óta táncol és az egyházi kórus szólistájaként is megörvendeztette a vasárnapi misén résztvevő hívőket.

Új névvel akar élni

A legújabb hír szerint a művésznő úgy döntött, megváltoztatja nevét Sasha Fierce- ra mert így jobban el tudja különíteni kétféle énjét.

Legújabb lemeze is ezt erősíti meg, hiszen a sokat mondó „I Am… Sasha Fierce” címet viseli.

A bombázó elmondta, hogy színpadi énje homlokegyenest ellentétben áll azzal a személyiséggel, amit a való életben mutat.

Egy interjúban elárulta, hogy karrierje miatt még nem szeretne gyereket, bár idén több évig tartó együtt járás után házasságot kötött a rapper- producer Jay- Z- vel.

A szépséges sztár világszerte hatalmas rajongótáborokat mozgat meg egy-egy koncertje alkalmával és egyre csak feljebb kerül az R&B csillagainak egén.

Ezt is szeretjük