Háborognak a szülők! Túl szexire sikeredett Beyoncé reklámfilmje
Beyoncé új parfümjét egy meglehetősen erotikus kisfilmmel reklámozza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé kétségkívül korunk egyik legnépszerűbb énekesnője, aki amellett, hogy remek hanggal rendelkezik, igazi hús-vér nő.

A 29 éves sztár láthatóan nem kínozza magát őrült fogyókúrákkal, ezért gömbölyödik itt-ott.

Nem merészebb, mint máskor

Ő azonban büszkén és magabiztosan vállalja domborulatait a nagyközönség előtt, legyen szó akár egy videoklipről, akár egy színpadi fellépésről.

Éppen ezért nem meglepő, hogy első parfümjét hasonló stílusban kívánták reklámozni a forgalmazók - ennek azonban nem igazán örültek a brit tévénézők, különösen a kisgyerekes szülők.

Tény, a Heat - azaz hőség - névre keresztelt illathoz készült kisfilmben Beyoncé meglehetősen lenge öltözékben vonaglik, sőt, egyes részeknél egyáltalán nem visel ruhát.

Ugyanakkor a reklámfilm nem lett merészebb, mint bármelyik zenei videoklip, hiszen Beyoncétől Shakirán át Lady GaGáig manapság egyáltalán nem meglepő a tabukat döntögető előadás.

Csak este adják le

Mindenesetre ez a felháborodott nézőket egyáltalán nem érdekelte, így egymás után tettek panaszt az ORTT brit megfelelőjénél, mondván, egy ilyesfajta szexuális töltetű reklámnak nincs helye a tévé képernyőjén matinéidőben.

És ahogy az a szigetországban lenni szokott, kellő komolysággal ki is vizsgálták az ügyet, melynek értelmében mostantól csak este fél nyolc után csábíthatja Beyoncé parfümvásárlásra a tévé előtt punnyadó briteket.

- Bár arra a megállapításra jutottunk, hogy a reklám nem hat károsítólag sem a felnőttekre, sem a gyerekekre, tekintetbe véve Beyoncé szexuálisan provokáló mozdulatait, valamint a kamerabeállításokat, melyek a dekoltázsára fókuszáltak, úgy döntöttünk, hogy a reklám nem ajánlott a fiatal nézők számára - állt az indoklásban.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Beyoncé egyébként szédületes zenei karrierje mellett az utóbbi időben a divat világa felé is kacsintgatott - reklámjai és egyéb, a nevével fémjelzett termékek révén tavaly az Egyesült Államok második legjobban kereső női híressége volt, csak Oprah előzte meg.

Ezt is szeretjük