Így nézett ki Beyoncé az első turnéján - Döbbenet, mennyit változott
2007-ben még így nézett ki Beyoncé, az idei turnéján már egész másként fest.

beyonce-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé még a Destiny’s Child tagjaként robbant be a köztudatba a ’90-es években. Bár a lánycsapattal világhírnevet szereztek, 2006-ban feloszlottak. Beyoncé ekkor adta ki második szólólemezét, B'Day címmel.

Ezzel a lemezzel indult Beyoncé szólókarrierje, első világ körüli turnéjára pedig 2007 áprilisában került sor, melybe novemberig összesen 96 fellépés fért bele. Megmutatjuk, hogy nézett ki akkor és ma.

Beyoncé első szólóturnéján és ma

A The Beyoncé Experience nevű turné április 10-én indult Tokióban, majd az ázsiai állomásokat követően öt ausztráliai város volt soron, illetve ezt követően számos európai és amerikai városban is fellépett. A kosztümjeiért édesanyja, Tina Knowles divattervező felelt.

Beyoncé 2007-es és 2018-as világ körüli turnéján.
Beyoncé 2007-es és 2018-as világ körüli turnéján.

A fenti képek tanúsága szerint, bár az énekesnő csillogó ruhák iránti vonzalma megmaradt az évek során, külseje sokat változott 2007 óta. A jobb oldali, 2018-as On the Run II Tour-on készült fotókkal összevetve nemcsak az szúr szemet, hogy a barna loknik egyre bongyorabbak és egyre szőkébbek lettek. Sokkal szembetűnőbb a bőrszínt érintő változás.

Beyoncé édesapja, Mathew Knowles zenei menedzser afroamerikai, míg édesanyja kreol bőrű, mindez a bal oldali képeken még jól látszik az énekesnő bőrén is. A két idén készült, jobb oldali fotón azonban már több árnyalattal világosabb a bőre. Minden jel szerint Beyoncé, csakúgy, mint sok más híresség - köztük Rihanna, Halle Berry vagy Lil Kim -, bőrfehérítő kozmetikai kezeléseken esett át az elmúlt években.

Nézd meg Beyoncé kislányát!

Az énekesnő és Jay-Z rapper házasságából három gyermek született. Nézd meg legidősebb kislányukat, Blue Ivy-t, akit mindenki imádott az idei Grammy-gálán!

Ezt is szeretjük