6 hónapja szülte meg ikreit - Beyoncé szexi fotókat posztolt magáról
Beyoncé szűk szoknyában mutatta meg hibátlan alakját.

beyonce-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé 2017. június 13-án adott életet ikreinek, Ruminak és Sir Carternek, hivatalosan azonban csak egy hónappal később jelentette be az örömhírt. A 36 éves énekesnő összesen három gyermek édesanyja, első lánya, Blue Ivy Carter 2012. január 7-én született meg.

Jay-Z gyönyörű felesége szombaton tette közzé honlapján és Instagram-oldalán ezeket a friss fotókat, melyeken egy szűk szoknyát és egy retró hangulatú pólót visel - utóbbin a Vogue felirat olvasható. 

A piros szoknya kellőképpen hangsúlyozta Beyoncé hibátlan alakját, aki a felvételek tanúsága szerint máris visszanyerte karcsúságát, pedig mindössze fél év telt el, mióta ikrei a világra jöttek. Képes összeállításunkban megnézheted Beyoncé friss fotóit, aki vérbeli bombázóként hódít szülés után.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük