Előkerült Betty White utolsó fotója: a halála előtt pár nappal készült a 99 éves színésznőről a felvétel
Betty White utolsó fotóját az asszisztense osztotta meg a Facebookon.

betty-white-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty White január 17-én ünnepelte volna kereken a századik születésnapját, de sajnos ezt a mérföldkövet nem érhette meg, ugyanis 2021. december 31-én örökre elment.

Asszisztense, Kriersten a színésznő hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy felvételt, amelyen Betty White látható, a kép tavaly december 20-án készült róla.

Betty White utolsó fotója

Az asszisztens a századik évforduló alkalmából posztolta a képet a Facebookra, a színésznő a felvételen nagyon jókedvűnek tűnt. Nem mellesleg csinos öltözékben és sminkben volt. 

betty white
Fotó: Facebook/Betty White

Január elején derültek ki halálának körülményei, írta meg a USA Today. A halotti anyakönyvi kivonatából kiderült, hogy december 31-e előtt hat nappal sztrókot kapott, végül a Los Angeles-i otthonában hunyt el az év utolsó napján.

A pandémia kitörése idején ideje nagy részét a házában töltötte, hiszen nem szerette volna elkapni a koronavírust. Utoljára a 2018-as Emmy-gálán jelent meg díjátadó gálán, ahol a több évtizedes munkássága miatt állhatott színpadra. Akkor a közönségtől vastapsot kapott.

Nagyon szép kort megélt, így nem csoda, hogy az Öreglányok című sorozat sztárját sűrűn kérdezték a riporterek arról, hogy mégis mi az élet titka. A People magazin csokorba szedte, az elmúlt években miket nyilatkozott erről. Szavaiból kiderült, hogy egy optimista és nagyon jó humorú személy volt.

A 2018-as Emmy-gála volt az utolsó díjátadó, ahol megjelent.
A 2018-as Emmy-gála volt az utolsó díjátadó, ahol megjelent.
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- A pozitívat kell hangsúlyozni, nem a negatívat. Olyan elcsépeltnek hangzik, de sokan választják azt, hogy inkább panaszkodnak valamin ahelyett, hogy azt mondanák, "ez nagyszerű volt". Nem nehéz csodás dolgokat találni, ha jól figyelsz - ezt még 2018-ban fogalmazta.

Egyik interjújában viccesen megjegyezte, hogy a vodka és a hot dog párosításánál nincs jobb dolog a világon. Utóbbit sült krumplival ette mindig. Ami a testmozgást illeti, erről 2012-ben így nyilatkozott:

- A kedvenc edzéstervem: van egy kétszintes házam és egy nagyon rossz memóriám, így fel-le járkálok a lépcsőkön - poénkodott.

Abban is hitt, hogy a humorérzéke tartotta őt fiatalosan, azt tanácsolta másoknak is, hogy ne vegyenek mindent túl komolyan. Csak olyan dolgokkal foglalkozott, amelyek tényleg érdekelték, és élvezettel csinálta azokat, más embereket is ugyanerre bátorított. 

Betty White fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos nő volt a színésznő fiatal korában.

Ezt is szeretjük