Betty White ilyen gyönyörű volt fiatalon: ritkán látott fotókon a színésznő
Betty White-ról ritkán látott, fiatalkori képeket mutatunk.

betty-white-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty White 2021. december 31-én hunyta le örökre a szemeit, 99 esztendős volt, az elmúlt napokban számos híresség megemlékezett róla a közösségi oldalán, mint például Sandra Bullock vagy Ryan Reynolds. A magyar nézők számára az Öreglányok című sorozatból lehetett ismerős, az elbűvölő színésznő emellett olyan népszerű vígjátékokban szerepelt, mint a Nász-ajánlat, a Már megint te?! vagy a Több a sokknál. 

Betty White fiatalon

Már kislányként belecsöppent a szórakoztatóiparba. Nyolcéves volt, amikor felcsendült a hangja a rádióban, 1939-ben kezdte meg a tévés karrierjét, emellett modellkedett is, amikor kitört a 2. világháború, jelentkezett az amerikai női önkéntes szolgálatba. Feladata az volt, hogy a katonai felszereléseket Kalifornián keresztül átszállítsa.

A háború után White filmstúdiókban keresett munkát, de mindig elutasították, így újra rádiózni kezdett. Még külön műsort is kapott, amelyet róla neveztek el. A tévézés világába is belecsöppent, az '50-es években azon kevés nők egyikévé vált a televízióban, akik teljes kreatív irányítást gyakorolhattak a kamera előtt és mögött. Saját varietéműsort gyártott, de nagyon sok játékvetélkedőben is feltűnt.

Első filmje az 1962-ben megjelent Advise & Consent volt, bár pozitív kritikákat kapott, utána évekig nem szerepelt a mozivásznon, inkább sorozatokban játszott. 1985-ben, 63 évesen kapta meg az Öreglányok egyik szerepét, sokan Rose Nylund karakterével azonosíották.

Mivel a magyarok inkább a sorozatból és a vígjátékokból ismerik, így sokaknak nincs arról emlékük, hogyan festett ifjú nőként. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos volt már fiatalon Betty White.

Ezt is szeretjük