Ez Sophia Loren egyik kedvenc estélyije: többször is viselte már a vörös szőnyegen
Fotókon a sztárok, akik bebizonyították, hogy egy ruhát kétszer is fel lehet venni.

sophia-loren-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő gardróbjában van legalább egy olyan ruha, ami telitalálat: szabása előnyös, stílusa passzol, és magabiztossággal tölti el a viselőjét. Ha megvan a tökéletes darab, akkor igyekszünk minél több alkalmat keríteni rá, hogy megmutathassuk benne magunkat. Ezzel a világsztárok sincsenek másként, ők is ragaszkodnak ahhoz, ami már bevált.

Sztárok kétszer ugyanabban a ruhában

A legtöbb ember azt gondolná, hogy a hírességek, akik hétről hétre exkluzív partikra és nívós eseményekre járnak, soha nem mutatkoznának kétszer ugyanolyan külsővel, azonban ez egyáltalán nincs így. A legnagyobb színésznők szívesen viselik akár több alkalommal kedvenc kreációikat.

A szórakoztatóipar dívájaként is számon tartott olasz csillagnak, Sophia Lorennek van egy hatalmas kedvence, amit többször is felvett már a vörös szőnyegre: klasszikus, földig érő, fekete estélyije nőtt annyira a szívéhez, hogy kétszer is magára öltötte az évek során.

Nem ő az egyetlen, aki így tett. Képeken olyan sztárokat mutatunk, akik többször is mutatkoztak már ugyanabban a ruhában.

Ezt is szeretjük