Emlékszel a Seherezádé főhősnőjére? A színésznőre már rá sem ismerni
Friss fotókon Bergüzar Korel, a Seherezádé főszereplője.

bergüzal-korel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Seherezádé című török szappanoperát 2006 és 2009 között vetítették hazájában, majd idővel más országokban is elkezdték vetíteni a romantikus sorozatot. Hazánkban a TV2 játszotta 2011-től, napjainkban az Izaura TV ismétli. A történet középpontjában Sehrazat állt, akit a gyönyörű Bergüzar Korel alakított.

Friss felvételeken Bergüzar Korel

Bergüzar Korel csupán 23 éves volt, amikor megkapta a Seherezádé főszerepét, ám érdekes, mert előtte sokan azt mondták neki, hogy ne is álmodjon arról, hogy ennyi idősen övé lehet a szerep. Az akkor még kezdő színésznő bebizonyította, hogy igenis tehetséges, nem is csoda, hogy a sorozat első nagyobb sikerei után ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. A Seherezádéban hosszú, sötétbarna hajjal ismerhettük meg, ám azóta teljesen másképp néz ki. Hosszú tincseitől teljesen megszabadult, hirtelen rá sem ismertünk a 36 éves színésznőre. Természetesen ez a rövid frizura is remekül áll neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙

Berguzar Korel (@berguzarkorels) által megosztott bejegyzés,

A sztár Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg friss felvételeket magáról, a rajongói pedig odáig vannak a fotóiért, mindenki dicséri, hogy mennyire dögös és csinos nő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bugün vizyondayız🎊🎉🎈 @biraskikihayat

Berguzar Korel (@berguzarkorels) által megosztott bejegyzés,

Bergüzar Korel napjainkban is színészkedik, 2019-ben jelent meg legújabb filmje Bir Ask Iki Hayat címmel, filmes partnere Törökország egyik legnépszerűbb színésze, Engin Akyürek, akit a magyar nézők a Piszkos pénz, tiszta szerelem, illetve a Fatmagül című sorozatokból ismerhetnek. A fekete hajú szépség a színészkedés mellett boldog családanya is, fia, Ali 2010-ben született meg. A férjét, Halit Ergenc-et a Seherezádé forgatásán ismerte meg, 2009-ben házasodtak össze.

Így festett a Szulejmán sztárja tinikorában

Felismernéd tinikori fotóin Meryem Uzerlit, a Szulejmán sorozat főhősnőjét? Nézd meg, milyen szép lány volt már tinédzserként is!

Coverfotó és leadképek: Sajtoszoba.tv/izauratv.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük