A Szulejmán Hürremje bikinire vetkőzött - Ámulunk Meryem Uzerli bomba alakján
Meryem Uzerli észvesztően néz ki a bikinis fotóin.

Meryem-Uzerli-1308x736-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű, Szulejmán című sorozat Hürrem szultánáját alakító Meryem Uzerliért férfiak milliói rajonganak világszerte, 2012-ben még a török GQ magazin is őt kiáltotta ki a legdögösebb nőnek. A 35 éves sztárnak, amellett, hogy gyönyörű arccal rendelkezik, a teste is tökéletes, ezt bizonyítják a róla készült legfrissebb fotók is, melyeket Instagram-oldalára töltött fel.

A sztár a Maldív-szigeteken lazított

A népszerű színésznő a Maldív-szigetekre ment el nyaralni, természetesen a vakációról számos fotó is készült. Némelyiken falatnyi bikiniben látható. Az alábbi fotó, mely az óceán partján készült róla, több mint 142 ezer lájkot kapott.

A színésznő rajongóitól számtalan pozitív komment érkezett: "gyönyörű vagy", "fantasztikusan nézel ki", "nagyon jó lett ez a kép" - írták neki. Nem csodálkozunk azon, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapott, ugyanis remek formában van. Az alakján egyáltalán nem látszik, hogy egy gyermek édesanyja, egyébként kislánya, Lara 2014-ben jött a világra.

Az egyik posztjában leírta, hogy újra megtalálta önmagát a Maldív-szigeteken, még akkor is nagyon boldog volt ott, amikor az eső esett, ebből pedig arra következtetünk, hogy biztosan fantasztikusan érezte magát, és sikerült kikapcsolódnia.

Ezt is szeretjük