Jennifer Lopez szexi testét mutogatja az új klipjében - Közel az 50-hez is bombanő
Nagyon dögös lett a Te Guste videoklipje.

jennifer-lopez-te-gusta-klip-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez új slágert dobott piacra, ami a Te Guste címet kapta. A lassan ötvenéves sztár mindent bedobott a videoklipben - olyan aprócska bikiniben táncikál benne, hogy még a levegő is felforr tőle.

Ilyen dögös felvételek készültek róla

Biztosan nem mondanánk meg róla a felvételt látva, hogy már kétszeres anyuka - olyan dögös, hogy a huszonéves riválisai mind elbújhatnak mögötte. A Bad Bunny-val készült videóban sárga napszemüvegben és arany nyakláncokkal riszálja magát a kamera előtt, irigyelni való idomait mutogatva a kamerának.

jennifer-lopez-te-gusta-klip-bikini-nagy

Az énekesnő a klip többi részében sincs túlöltözve: egy, a keblei alá érő pulcsiban és egy szál bugyiban énekelget az ágyban a rajongók legnagyobb örömére. A YouTube-ra feltöltött videó alá is záporoznak a kommentek, és a legtöbben nem a dalt, hanem a sztár formáit dicsérik. "Kész bombanő!", "Micsoda test!", "J.Lo még majd' ötvenévesen is irtó szexi, mintha még mindig a 2000-es évek elején lennénk" - írták neki a videómegosztón.

Sokak szerint a sztár jobban néz ki, mint valaha, és meg is van minden oka arra, hogy így ragyog, ugyanis, ahogy a karrierje, a szerelmi élete is szárnyal. Alex Rodriguez visszavonult baseballsztárral már több mint egy éve alkotnak egy párt. Nemcsak együtt élnek, hanem még az előző házasságokból származó gyerkőceiket is együtt nevelik, nagy, boldog családként.

Ezt is szeretjük