Ő játszotta a Vad angyal főszerepét - Natalia Oreiro 41 évesen is szexi
Friss fotón a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro.

vad-angyal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad angyal című argentin telenovella 1998-ban kezdte meg hódító útját a világban, a romantikus sorozatot számtalan ország megvásárolta, köztük Magyarország is. Nálunk a TV2 vetítette a sikerszériát, mely pillanatok alatt mindenki egyik nagy kedvencévé vált. Végigizgulhattuk a tévé előtt, hogy a Natalia Oreiro által megformált Milagros mikor lehet már végre boldog Facundo Arana karakterével, Ivóval. Nemcsak a sorozat, hanem a színészek is hatalmas népszerűségnek örvendtek nálunk.

Gyönyörűbb, mint valaha

Natalia Oreiro 2001-ben még Magyarországra is ellátogatott, az egyik budapesti pláza üzletében dedikált, ahol az emberek szinte taposták egymást, hogy találkozhassanak a szép színésznővel. Többen rosszul is lettek a nagy tömeg miatt. Amikor Budapesten járt, nemcsak az egyik bevásárlóközpontban osztogatott autogramot, hanem az egyik helyi kórház gyermekosztályára is ellátogatott, ahol szintén óriási szeretettel fogadták.

A 41 éves sztár karrierje a Vad angyal végeztével sem tört ketté, keresett színésznő a mai napig, rengeteg sorozatot leforgatott már, ezek közül a Kachorra - az ártatlan szökevény, illetve a Te vagy az életem című telenovellákat vetítették hazánkban. Utóbbi sorozata azért volt érdekes, mert ismét Facundo Arana oldalán láthatták őt a rajongók. A színésznő sokat változott az évek alatt, védjegyévé vált vörös haját már barnán hordja, de a hosszú lokniktól is megvált.

Natalia Oreiro régen és most.
Natalia Oreiro régen és most.

Szerintünk most is ugyanolyan szexi, mint a Vad angyal idején. Nagyon jól áll neki a sötétbarna frizura is. Legfrissebb fotóján csak úgy sugárzik, annyira szép nő még most is. A színésznőnek nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is sikeres. Mindössze 24 éves volt, amikor összejött a nála húsz évvel idősebb Ricardo Mollóval, egy fiuk született 2012-ben, Merlín.

Ezt is szeretjük