Ben Affleck és 16 évvel fiatalabb színésznő párja telefonon szakítottak: emiatt ért véget a kapcsolatuk
Ben Affleck és Ana de Armas közel egy év után szakítottak egymással.

ben-affleck-ana-de-armas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Affleck és a nála 16 évvel fiatalabb színésznő, Ana de Armas 2020 elején szeretett egymásba, márciusban kezdték el róluk pletykálni, hogy egy párt alkotnak, közös filmjük, a Deep Water forgatási munkálatai alatt kerültek közelebbi viszonyba egymással.

2020-ban számtalan alkalommal lefotózták őket az utcán, a kapcsolatuk annyira komolyra fordult, hogy a színész még a három gyermekének is bemutatta új választottját. Arról is írtak a lapok, hogy a színésznő beköltözött Affleck Los Angeles-i otthonába, ám a Page Six közölte, hogy a sztárpár szakított.

Emiatt ért véget Ben Affleck és Ana de Armas kapcsolata

Hétfő este derült ki, hogy már nem alkotnak egy párt, mint kiderült, telefonon szakítottak egymással. Az amerikai lapnak egy közeli forrás elárulta, hogy mind a ketten más életszakaszban vannak, emiatt ért véget a kapcsolatuk.

GettyImages-1208490982
Fotó: BG004/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- Ben már nem akar több gyermeket, ezzel szemben Ana a harmincas éveiben jár, és ez neki egy kizáró oknak számít - magyarázta a forrás.

A 48 éves színésznek a Jennifer Garnerrel való házasságából három gyermeke született: Violet 14, Seraphina 11, Samuel 8 éves. A 32 éves színésznőnek egyelőre nincs gyereke, de a jövőben szeretne anyai örömök elé nézni.

- Ben nem abban az életszakaszban van, hogy új családot alapítson. Ráadásul Bennek és Anának is egyszerre három filmes projektje fut. Ben számára a három gyereke az első, és a jövőben is ők lesznek az életében a középpontban - tette hozzá egy másik bennfentes.

A szakításukról pár rajongó már január elején gyanút fogott, amikor meglátták Ana de Armas új frizuráját. Ahogy a fotón is látszik, sokkal rövidebb a haja, és frufrut is vágatott magának. Egyes nők akkor változtatják meg ilyen drasztikusan a hajukat, amikor lezárnak valamit, és egy új életszakaszba lépnek.

A Page Six úgy tudja, közösen jutottak el arra a pontra, hogy inkább külön folytassák az életüket. Volt olyan közös ismerősük, aki azt állította, hogy szerinte még most is szerelmesek egymásba, és hamarosan újra összejönnek.

Elfeledett, egykori sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akik egy ideig házasságban éltek.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük