Bukva sunnyognának haza Beckhamék
Egyre többet gondolkoznak azon, hogy hazatérnek Nagy-Britanniába, miután megelégelték az életet Los Angelesben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Davidet tavaly szerződtette öt évre az LA Galaxy: az amerikai bajnokság egyik prominens csapata elképesztő összegű, évi 50 millió dolláros fizetésért szerezte meg szolgálatait.

Elsőre úgy tűnt, mindenki jól jár: a Galaxy ki tudja használni Beckham fantasztikus népszerűségét és reklámértékét, a jobbszélső egy gyengébb, de kevésbé megterhelő bajnokságba kerül Spanyolországból, míg Victoria végre beteljesítheti álmát, és a hollywoodi elitben foroghat.

Azonban a beilleszkedés a rózsaszín hollywoodi álomba nem volt olyan sikeres, mint ahogyan azt először gondolták. Az OK! Magazine értesülései szerint David alig várja, hogy valaki kivásárolja szerződéséből, és így visszatérhessenek Angliába.

Se siker, se család

- David nagyon szoros kapcsolatban van családjával, és épp ezért szeretne hazatérni Angliába. Sok minden nem úgy alakult az amerikai kalanddal kapcsolatban, ahogy azt várta – nyilatkozta a magazinnak Beckham egyik barátja.

Tény, hogy a középpályás első éve komoly csalódást keltett: sérülések hátráltatták, csapatát nem sikerült a rájátszásba vezetnie, ráadásul kimaradt az angol válogatottból is. Szakmai szempontból alighanem a legjobb döntés az lenne, ha visszamenne Európába, de Victoria férjével ellentétben élvezi a hollywoodi
nyüzsgést, és rendszeresen összejár a Beverly Hills-i elittel.

Persze a Spice Girls hosszú turnéja őt is elgondolkodtatta, ráadásul üzleti terveit sem kíséri siker: saját farmermárkája egyelőre csak a remélt bevétel harmadát hozta.

- Hatalmas sikert arattak a turnén, és ez beragyogta az életét néhány hónapra. Amikor viszont visszatért Los Angelesbe, ráébredt, hogy mennyire más életet kell élnie Amerikában. Ez alaposan elgondolkodtatta, és könnyen lehet, hogy férjével együtt komoly döntések meghozatalára készülnek – mondta egy ismerőse.


A kiugrás az amerikai szerződésből viszont egyáltalán nem lenne könnyű: Beckham nem bonthat egyoldalúan szerződést anélkül, hogy milliókat fizetne, csapata pedig nem fogja elengedni.

- Davidet szerződés köti a Galaxyhez, és ezt tiszteletben tartja – intézte el röviden a találgatásokat a sztár sajtósa.

Ezt is szeretjük