Beatrice hercegnő első babáját várja: most jelentette be a palota
Beatrice hercegnő őszre várja első gyermekét.

GettyImages-169662637
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi titokban mondták ki a boldogító igent 2020. július 17-én, akkor az előkelőség Erzsébet királynő estélyi ruháját viselte, ezzel is nagymamája előtt tisztelgett.

Az esküvő óta még egy év sem telt el, de máris nagy örömhírt jelentett be ma délelőtt a Buckingham-palota, ugyanis Beatrice állapotos lett.

Úton Erzsébet királynő 11. dédunokája

Erzsébet királynő a The Royal Family Instagram-oldalán osztotta meg a közleményét, amihez Beatrice és Edoardo esküvői fotóját csatolták.

- Őfelsége, Beatrice hercegnő és Mr. Edoardo Mapelli Mozzi nagy örömmel jelentik be, hogy babát várnak idén őszre. A királynőt is már értesítették erről, az egész család örül a hírnek - fogalmazták a rövid bejelentésben.

Arról nincs információ, hogy a kicsi fiú vagy lány lesz-e, emellett arról sem volt szó, hogy Beatrice pontosan hányadik hónapban van. A királyi családban hagyományosan mindig a harmadik hónapban szokták a terhességeket bejelenteni, valószínűleg András herceg lánya esetében is így jártak el, így valószínűleg Erzsébet királynő 11. dédunokája november tájékán jöhet a világra.

Erzsébetnek eddig tíz dédunokája született. Savannah Phillips volt a legelső, aki 2010-ben látta meg a napvilágot, 2012-ben Isla Phillips, 2013-ban György herceg, 2014-ben Mia Grace Tindall, 2015-ben Charlotte hercegnő, 2018-ban Lajos herceg és Lena Elizabeth Tindall, 2019-ben Archie, idén pedig August Philip Hawke Brooksbank és Lucas Tindall látta meg a napvilágot. Utóbbi dédunoka elég rendkívüli módon született, szülei, Zara és Mike Tindall még a kórházba sem tudtak eljutni, olyan gyorsan lezajlott a szülés.

Beatrice nővére, Eugénia kisfia, a kis August február óta boldogítja a családot, nagy eséllyel vele lesz a legszorosabb kapcsolatban a hercegnő ősszel megszületendő babája. Sőt még a korkülönbség sem lesz nagy köztük, így biztosan jó játszótársai lesznek egymásnak.

Vilmos és Katalin legszebb közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Vilmos és Katalin.

Ezt is szeretjük