18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az Eufória duci színésznőjének meztelen fotója: íme Barbie Ferreira legmerészebb képei

Barbie Ferreira már meztelen fotózást is bevállalt.

barbie-ferreira-coer

Barbie Ferreira nevét az Eufóriának köszönhetően ismerhette meg a világ, Kat Hernandez bőrébe bújhatott, ám a színésznő ezen a héten az Instagram-oldalán jelentette be, hogy távozik a sorozatból, így már nem szerepel a harmadik évadban. Az okokra nem tért ki, de szóltak korábban arról pletykák, hogy rossz viszonya lett a készítővel, Sam Levinsonnal, mert nem tetszett neki, milyen irányba akarják tolni a karakterét, de szó volt arról is, hogy kiviharzott a forgatásról, ezeket később a színésznő tagadta.

Sok Eufória-rajongó szomorú a távozása miatt, ráadásul többeket inspirált a színésznő arra, hogy fogadják el a testüket.

Barbie Ferreira meztelen fotózást is bevállalt már

Ferreira Instagram-oldalát megnézve számos olyan szexi és merész felvételbe bukkantunk, amelyeket csak kevesen mernének megosztani a közösségi oldalukon. Az eredetileg modellként dolgozó fiatal lány még meztelen fotózást is bevállalt, de vannak félakt, fehérneműs és bikinis képei is. Többen azt gondolhatják róla, hogy mindig jól érzi magát a bőrében, ám ez vele sincs így, merész képek ide vagy oda. 2022 februárjában az InStyle magazinnak így vallott erről:

- Nem akarom, hogy mindenki csak arra koncentráljon, hogy magabiztos vagyok, mert nem vagyok az. Ha nem a szokásos szépségideálba sorolnak be Hollywoodban vagy a szépségiparban, akkor automatikusan bátor embernek kiáltanak ki, ezt viszont nagyon sértőnek találom - magyarázta.

Úgy véli, a magabiztosság nem egy állandó állapot, hiszen vannak napok, amikor jól érzi magát a bőrében, máskor egyáltalán nem.

Képes összeállításunkban megnézheted Barbie Ferreira legmerészebb képeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük