18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az Eufória duci színésznőjének meztelen fotója: íme Barbie Ferreira legmerészebb képei
Barbie Ferreira már meztelen fotózást is bevállalt.

barbie-ferreira-coer

Barbie Ferreira nevét az Eufóriának köszönhetően ismerhette meg a világ, Kat Hernandez bőrébe bújhatott, ám a színésznő ezen a héten az Instagram-oldalán jelentette be, hogy távozik a sorozatból, így már nem szerepel a harmadik évadban. Az okokra nem tért ki, de szóltak korábban arról pletykák, hogy rossz viszonya lett a készítővel, Sam Levinsonnal, mert nem tetszett neki, milyen irányba akarják tolni a karakterét, de szó volt arról is, hogy kiviharzott a forgatásról, ezeket később a színésznő tagadta.

Sok Eufória-rajongó szomorú a távozása miatt, ráadásul többeket inspirált a színésznő arra, hogy fogadják el a testüket.

Barbie Ferreira meztelen fotózást is bevállalt már

Ferreira Instagram-oldalát megnézve számos olyan szexi és merész felvételbe bukkantunk, amelyeket csak kevesen mernének megosztani a közösségi oldalukon. Az eredetileg modellként dolgozó fiatal lány még meztelen fotózást is bevállalt, de vannak félakt, fehérneműs és bikinis képei is. Többen azt gondolhatják róla, hogy mindig jól érzi magát a bőrében, ám ez vele sincs így, merész képek ide vagy oda. 2022 februárjában az InStyle magazinnak így vallott erről:

- Nem akarom, hogy mindenki csak arra koncentráljon, hogy magabiztos vagyok, mert nem vagyok az. Ha nem a szokásos szépségideálba sorolnak be Hollywoodban vagy a szépségiparban, akkor automatikusan bátor embernek kiáltanak ki, ezt viszont nagyon sértőnek találom - magyarázta.

Úgy véli, a magabiztosság nem egy állandó állapot, hiszen vannak napok, amikor jól érzi magát a bőrében, máskor egyáltalán nem.

Képes összeállításunkban megnézheted Barbie Ferreira legmerészebb képeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük