A klinika imádott Elke nővére volt: a 61 éves Barbara Wussow ilyen fiatalos
Barbara Wussow napjainkban is színészkedik.

barbara-wussow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barbara Wussow nevét akkor jegyezték meg hazánkban többen, amikor feltűnt A klinika című sorozatban, ő játszotta a bájos Elke nővért, aki a sorozat előrehaladásával a sármos Udo Brinkmann felesége lett. Amikor 1985-ben elstartolt a népszerű NSZK-s széria, a színésznő 24 esztendős volt. Napjainkban is a színészet az élete.

Barbara Wussow ilyen fiatalos

1983-ban, a Derrickben debütált, pont ugyanebben az évben ismerte meg a jövendőbeli férjét, Alber Fortell színészt, akinek hatására belevágott a színészetbe. Eredetileg egyébként színházi díszlettervezőnek tanult, derült ki a Bildnek adott közös interjújukból.

A klinikával vált népszerűvé, hazájában, Németországban a mai napig nagy népszerűségnek örvend. 1997 és 2021 között az Álomhajó állandó szereplője, 2013 óta pedig az Álomhajó - Mézeshetek sztárja, mindkét produkcióban Hannát játssza. 2019 és 2021 között a Te szent ég! című sorozatban játszott, de sokan kiszúrhatták a Dunai zsaruk, az Álom és szerelem, illetve az Álomhotel című produkciókban is.

61 évesen nagyon csinos és fiatalos, ha egy-egy vörös szőnyeges eseményre meghívják, mindig elragadóan néz ki. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Barbara Wussow.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük