Ő volt Elke nővér A klinikából: így fest most az 59 éves Barbara Wussow
Barbara Wussow a mai napig színésznőként keresi a kenyerét.

barbara-wussow-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A klinika című NSZK sorozat óriási sikert aratott a '80-as években, 1985-től 1989-ig sugározták. Hazánkban 1988-ban vetítették, először a Magyar Televízión, később a TV2-n, a Story 4-en, az M3-on és a PRIME csatornákon is futott. A szereplők közül többekért is rajongtak, talán Sascha Hehn, az Udót alakító színész volt a legnépszerűbb, de sokan imádták az Elke nővért alakító Barbara Wussowot is.

Így fest napjainkban Barbara Wussow

A színésznő 24 éves volt, amikor megkapta Elke szerepét, érdekesség, hogy karrierjét pont a sorozat indulása előtt két évvel kezdte, így még viszonylag kezdőnek számított. A klinika mellett olyan alkotásokból ismerhetik sokan, mint az Álomhajó, utóbbiban a mai napig szerepel, de a Te szent ég!, az Álom és szerelem, illetve a Kastélyszálló című sorozatokban is benne volt.

Ami a magánéletét illeti, 1990-ben ment férjhez Albert Fortell osztrák színészhez, két gyermekük született, Nikolaus 1998-ban, Johanna 2005-ben jött a világra.

A színésznő 2020 márciusában ünnepelte 59. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Barbara Wussow a sorozat óta.

Ezt is szeretjük