Nick Carter volt a Backstreet Boys szépfiúja - Ennyire megváltozott a 38 éves énekes
Így néznek ki napjainkban a Backstreet Boys tagjai.

nick-carter-backstreet-boys-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1993-ban megalakult Backstreet Boys együttes volt a '90-es évek egyik legnagyobb durranása, az amerikai csapat nemcsak az Egyesült Államokat, hanem az egész világot meghódította. Olyan legendás slágereket köszönhetünk nekik, mint például az As Long As You Love Me, az Everybody (Backstreet's back) vagy az I Want It That Way. A tinilányok mind az öt tagba fülig szerelmesek voltak, azonban a csapat első számú szépfiúja egyértelműen a legfiatalabb énekes, Nick Carter volt.

A szőke hajú sztár csupán 13 esztendős volt, amikor csatlakozott a fiúbandához. Érdekesség, hogy előtte választania kellett az együttes és a The Mickey Mouse Club között, ugyanis utóbbiba is jelentkezett. Szerencsére inkább a Backstreet Boys-t választotta, melynek köszönhetően igazi sztárrá nőtte ki magát. A 2000-es években próbált szólókarriert csinálni, és a színészettel is próbálkozott, azonban mindig akkor érte el a legnagyobb sikereit, amikor együttese egyik tagjaként léphetett fel. A 2000-es évek elején a fiúk néhány évig inaktívak voltak, azonban 2005-ben visszatértek a Never Gone című albumukkal. Azóta több lemezt is kiadtak, illetve turnéztak, Las Vegas-ban pedig rendszeres fellépésekre szerződtek. DNA című, legújabb albumuk 2019-ben jelenik meg.

Nick Carter és a csapat többi tagja, Brian Littrell, AJ McLean, Kevin Richardson és Howie Dorough 2019 júniusában Budapesten ad koncertet új turnéjuk keretében. A Papp László Sportarénában megtartandó bulin számos szerencsés rajongó láthatja a popsztárokat élőben, akik a banda megalakulása óta nagyon megváltoztak. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek napjainkban.

Ezt is szeretjük