"Egyszerre öten támadtak" Brutálisan megverték az ismert énekesnőt
Avril Lavingne dulakodás áldozata lett egy hotel parkolójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Avril Lavigne-ra és barátjára egy kisebb csapat támadt rá a napokban, amikor megpróbáltak távozni a hollywoodi Roosevelt Hotel bárjából.

A szálloda biztonsági őrei még épp időben közbeavatkoztak, így a támadók nem tudtak elmenekülni a helyszínről, és hamarosan őrizetbe vették őket.

Nem tudni az okát

Egészen pontosan nem lehet tudni, hogy miként került bele a sztárpár a kocsmai vitába - Avril hivatalos Twitter-oldalán azt írta, minden ok nélkül történt az incidens.

- Én nem verekszem, nem hiszek az erőszakban. Csak, hogy tisztázzam a dolgokat: öt ember támadt rám a semmiből. Ez nem vicces. Egyszerűen szétverték az arcomat - panaszolta.

A 27 éves énekesnő pasija, a valóságshow-sztár Brody Jenner viszont lazábban kezelte a helyzetet, a következőképpen kommentálta a történéseket:

- Érdekes egy este volt, most jöttem ki a kórházból, egy vadiúj sebbel az arcomon - osztotta meg a Twitteren.

Nem ez volt az első eset

A vadóc rockert egyébként nem először inzultálták: legutóbb az augusztusi, brazíliai koncertjén mászott fel a színpadra egy elszánt rajongó, aki úgy megijesztette az énekesnőt, hogy az a rémülettől egy óriásit sikított. Az testőrök természetesen időben közbeléptek, és elvitették a helyszínről a férfit.

Sajnos ez alkalommal Avril nem úszta meg egy kis ijedtséggel. A helyszínről kisírt szemekkel, vérző orral és apróbb sebekkel távozott. Kedvese még rosszabbul járt, őt egy üveggel vágták fejbe - a homlokán lévő vágást kórházban kellett ellátni.

Mindenesetre a rendőrség elindította az ilyenkor szokásos eljárást, és vélhetőleg hamarosan bíróság elé kerülnek a tettesek.

Ezt is szeretjük