28 éves korában váratlanul meghalt Avicii - Így búcsúztak tőle a zenésztársai

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű DJ.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű DJ.

Váratlanul elhunyt a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, a 28 éves Avicii, akinek olyan slágerek fűződtek a nevéhez, mint a Hey Brother vagy a Wake Me Up.

Meghalt Avicii

A halála okára egyelőre nem derült fény, a tragédia után kiadott hivatalos közleményben csupán ennyit mondott a sztár szóvivője:

- Mély fájdalommal közöljük, hogy Tim Berglinget, azaz művésznevén Aviciit holtan találták Maszkatban, Ománban ma délelőtt. A családot lesújtotta a szörnyű tragédia, ezért kérjük, hagyják őket nyugodtan gyászolni. Egyelőre nem adunk ki további közleményt az esetről - nyilatkozta a People magazinnak.

A zenésztársai is értetlenül állnak a tragédia előtt - Twitteren már rengetegen kifejezték a fájdalmukat:

- Lesújtottak a hírek Aviciiről, csodálatos lelkű, szenvedélyes és fantasztikusan tehetséges ember volt, akinek még rengeteg tennivalója lett volna az életben. Őszinte részvétem a családjának. Isten áldjon meg, Tim - írta a Twitteren Calvin Harris.

- Szeretnék megemlékezni arról a férfiról, aki felnyitotta a szememet, és megmutatta, hogy hogyan kell szólnia a zenémnek. Avicii igazi géniusz volt, egy zenei úttörő - el sem hiszem, hogy nincs többé köztünk. Nyugodj békében, te, aki a legjobb voltál közülünk - írta Charlie Puth.

- Nyugodj békében Avicii. Rengeteg embert inspiráltál. Sajnálom, hogy ezt nem személyesen mondhattam el neked - emlékezett meg róla Ellie Goulding.

- Nem találok szavakat erre az egészre. Emlékszem, milyen fantasztikus volt elkészíteni veled a Lonely Together című számot, mintha csak tegnap lett volna, hogy beszéltünk. Részvétem Avicii családjának és a rajongóinak. Nyugodjon békében. Túl korán távozott közülünk. El vagyok keseredve. Fáj a szívem - írta Rita Ora.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük