Steve Irwin családja 90 ezer állatot mentett meg az ausztrál tűzvésztől - Büszke lenne rájuk
Számos híresség ajánlotta fel segítségét az ausztrál tűzvész következtében.

steve-irwin-családja-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ausztráliában szeptember óta bozóttüzek tombolnak, az elmúlt hetekben pedig eddig 103 ezer négyzetkilométeren csaptak föl a lángok. A becslések szerint a katasztrófa következtében eddig körülbelül félmilliárd állat pusztult el, 25 ember halt meg, illetve 2000 lakóépület vált hamu martalékává. A szakértők szerint még hónapokba telhet, mire el tudják oltani az összes tüzet. 

Sztárok, akik az ausztráliai tűzvész idején sem restek segíteni

Számtalan híresség nem tudja jó szemmel nézni, hogy a bolygónk egyik kontinense ilyen hatalmas veszélyben van. A 2006-ban elhunyt Steve Irwin családja egyből a vadállatok védelmére kelt. Lánya, Bindi Irwin Instagram-oldalán jelentette be, hogy eddig 90 ezer megmentett élőlényt kezeltek a kórházukban. A néhai krokodilvadász biztosan büszke lenne szeretteire azért, hogy ilyen alázatos munkát végeznek ezekben a nehéz időkben.

Nem Bindi Irwin és családja az egyetlen, akik valamilyen formában segítséget nyújtanak az ausztráliai tűzvész idején. Összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik az elmúlt napokban bebizonyították, hogy aranyból van a szívük.

Ezt is szeretjük