Audrey Hepburn unokája magazinfotózást vállalt be: a 29 éves Emma Ferrer gyönyörű a friss képén

Audrey Hepburn unokájának megjelenésére alig találunk csak szavakat.

audrey-hepburn-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha annyit mondunk, Római vakáció, egészen biztosan sokak lelki szemei előtt szinte azonnal megelevendik a bájos és mindig elragadó Audrey Hepburn arcképe. A színésznő az előbb említett 1953-as alkotással lopta be igazán magát az emberek szívébe. A magánélete kalandosan és sokszínűen alakult: 1954 elején ismerkedett meg Mel Ferrer színésszel, akihez nem sokkal később hozzá is ment. 1960-ban látta meg a napvilágot gyermekük, Sean Hepburn Ferrer.

1968-ban zátonyra futott a kapcsolatuk, a színésznő pedig még ebben az évben beleszeretett Andrea Dottiba, aki a második férje lett. Fiuk, Luca Dotti 1970-ben jött a világra. A színésznőnek összesen öt unokája született. Fiának, Seannak három gyermeke van, Emma, Santiago és Gregorio. Lucának két kislánya van, akik nem sokszor szerepelnek a nyilvánosság előtt.

Audrey Hepburn unokája, Emma Ferrer magazinos képe

Az alma nem esik messze a fájától - így szól a közmondás, amit most értünk csak meg igazán Audrey Hepburn lányunokájának példáján. A 29 éves Emma Ferrer páratlan szépséggé érett az évek során, festőművész lett belőle, és nagymamájához hasonlóan finom, különleges arcvonásokkal rendelkezik.

Szeptemberben még a Mega magazinban is szerepelt friss fotóival, vérbeli modellként pózolt a kamerának egy ejtett vállú, éjfekete ruhakölteményben. Karcsú alakjában, rövid hajában és igéző szemeiben mintha a Római vakáció imádott színésznőjét látnánk viszont.

Instagram-oldalán több mint 18 ezer követővel büszkélkedhet, csak ritkán oszt meg magáról friss felvételeket, leginkább a műveivel büszkélkedik a közösségi médiában. 

A 29 éves nő sok dologban hasonlít a nagymamájára, előszeretettel vesz részt jótékonykodási ügyekben és az UNICEF oszlopos támogatója már kis kora óta.

- Vannak, akik azt mondják nekem, hogy olyan a szemem, mint neki, vagy úgy nézek ki, mint ő. Sokszor egyáltalán nem látom a hasonlóságot, máskor pedig arra gondolok, hát, talán igen, ki tudja. Azt hiszem, hogy a humanitárius ügyek miatt állok nagyon közel hozzá még most is - árulta el a Madame Blue oldalnak.

Audrey Hepburn párja

Audrey Hepburn és színész párja, Robert Wolders 13 évig éltek együtt.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük