Audrey Hepburn emiatt nem ment feleségül nagy szerelméhez - Pedig már a menyasszonyi ruhája is elkészült
Audrey Hepburn emiatt bontotta fel az eljegyzését James Hansonnal.

audrey hepburn cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Audrey Hepburn volt a 20. század egyik leggyönyörűbb színésznője, különleges kisugárzására sok férfi felfigyelt.

Több nagy szerelme is volt, kétszer ment férjhez, Mel Ferrer színésszel 1954-ben kelt egybe, végül 1968-ban tönkrement a házasságuk. Andrea Dotti pszichiáterrel 1969-ben álltak oltár elé, de 1982-ben elváltak. Mielőtt Ferrerrel összesodorta volna az élet, volt egy nagy szerelme, aki el is jegyezte őt, végül ez a frigy sosem valósult meg.

Ő volt Audrey Hepburn első vőlegénye

Audrey Hepburn és James Hanson brit üzletember szerelme az '50-es évek elején alakult ki. A színésznő első látásra beleszeretett a férfiba. 

Eljegyezték egymást, és mint minden jegyespár, ők is tervezni kezdtek, kitűzték a dátumot, illetve a színésznő kiválasztotta a ruháját is. Amikor a Római vakációt forgatta az olasz fővárosban, a Spanyol-lépcsők közelében található szalonba ment rendszeresen ruhapróbába. Az olasz Fontana testvéreket kérte fel, hogy tervezzék meg álmai ruháját, írta meg a Daily Express. Végül lefújták az esküvőt, a színésznő egy barátjának, Sir Felix Aylmernek így fogalmazott az esetről levelében.

- Szomorú szívvel írom le neked, hogy én és James Hanson már nem vagyunk jegyesek. Tudom, hogy nem igazán kell neked megmagyaráznom. Egy éven át abban a hitben éltem, hogy a kettőnk életvitelét és a munkánkat össze tudjuk egyeztetni - fogalmazta.

A színésznő karrierje pont abban az időszakban kapott szárnyra, forgatott, színházban szerepelt, míg üzletember kedvese Anglia és Kanada között ingázott. Mivel nem jutott idejük egymásra, végül a szakítás mellett döntöttek.

Az esküvői ruháját egy szegény, olasz családnak adományozta. Később, 2009-ben egy aukción kelt el a kreáció 13 ezer 800 fontért, körülbelül 5 millió 300 ezer forintért.

Ő volt Sophia Loren férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép pár volt Sophia Loren és idősebb férje, Carlo Ponti.

Ezt is szeretjük